GTA 6: Anuntul care a SUPARAT Multi Jucatori din TOATA Lumea

GTA 6 supararea

GTA 6 este in centrul unui anunt care a suparat fanii din intreaga lume, acestia incepand se planga pe retelele de socializare de situatie, chiar daca lucrurile nu stau chiar asa precum isi imagineaza foarte multa lume in momentul de fata, situatia fiind complet diferita.

GTA 6 nu a fost confirmat, sau infirmat, de catre CEO-ul Take Two intr-un recent interviu in care a fost intrebt despre lansarea jocului, iar foarte multa lume a inceput sa creada ca de fapt jocul nu este in proces de dezvoltare la compania americana inca.

GTA 6 nu a fost mentionat in vreun fel de catre CEO-ul celor de la Take Two pentru ca deocamdata compania nu vrea sa vorbeasca despre noul titlu, iar asta deoarece vrea sa mentina atentia oamenilor directionata catre GTA 5, care inca aduce foarte multi bani.

GTA 6 va fi confirmat de catre Take Two si Rockstar Games abia in momentul in care va fi suficient de bine pregatit pentru a ni se putea face o demonstratie pentru un joc care sa fie cu adevarat interesant pentru toata lumea, dar nu inainte de acest punct.

GTA 6 nu este deocamdata pregatit pentru a fi macar prezentat de catre cei de la Take Two si Rockstar Games, iar asta ne spune foarte multe despre cum decurge procesul de dezvoltare, astfel ca trebuie sa avem rabdare, dar jocul este mai mult ca sigur in proces de dezvoltare acum.