Huawei: MATE 40 Pro e Telefonul pe care Multi il vor Cumpara

Huawei MATE 40 Pro este telefonul pe care foarte multi oameni vor dori sa-l cumpere, iata de ce va fi atat de interesant noul telefon pentru oameni.

Huawei MATE 40 Pro dorit

Huawei se pregateste in urmatoarele luni sa lanseze un nou smartphone foarte important, MATE 40 Pro, iar parerea mea este ca acest model va fi cumparat de mult mai multa lume decat MATE 30 Pro. Diferenta nu sta in faptul ca Huawei va include in MATE 40 Pro tehnologii superioare, sau alte noutati importante, ci in faptul ca exista aplicatia Petal Search, care intr-o anumita masura poate suplini lipsa Google Play Store din telefoanele companiei.

Huawei a lucrat pentru o buna perioada de timp la pregatirea Petal Search pentru telefoanele sale, aplicatia fiind deja lansata, si permitand descarcarea de aplicatii care exista si in Google Play Store, iar asta va conta pentru MATE 40 Pro. Stiti cu totii ca MATE 30 Pro nu a avut succes din cauza faptului ca au lipsit aplicatiile si serviciile Google din el, iar MATE 40 Pro va veni cu o problema similara, insa Huawei va atenua impactul prin includerea Petal Search.

Huawei: MATE 40 Pro e Telefonul pe care Multi il vor Cumpara

Huawei MATE 40 Pro le va permite clientilor sa-si instaleze in telefoane aplicatii ca Facebook, WhatsApp, Instagram, Google Maps, YouTube, si nu numai, iar asta va conta in final foarte mult pentru oameni. Huawei MATE 40 Pro nu va sparge recorduri de vanzari pentru compania Huawei, ci va reusi doar sa ridice stafeta undeva mai sus in raport cu vanzarile inregistrate de catre modelul lansat anul trecut, iar pentru Huawei asta conteaza cel mai mult, in final.

Huawei a inceput deja sa promoveze agresiv AppGallery dupa ce Donald Trump a dat foarte clar de inteles ca nu va ajuta in vreun fel compania sa scape de sanctiunile pe care i le-a impus de un an de zile. Inrautatirea lor forteaza Huawei sa isi promoveze propriile servicii pentru telefoane, iar ele vor ajunge inclusiv in MATE 40 Pro, ceea ce pana la urma e o veste buna deoarece telefonul va genera mai multa concurenta pentru Apple si Samsung.

Huawei vrea sa prezinte MATE 40 Pro undeva prin toamna acestui an, undev aprin septembrie, sau octombrie, dar ramane de vazut exact ce se va intampla, pandemia de Coronavirus tinand blocate in continuare unele afaceri.