WhatsApp: Doua Functii pentru Telefoane de care NU AI Stiut

WhatsApp are doua functii foarte importante pentru telefoane despre care nu ai stiut pana atunci, iata cat de mult iti pot fi ele de ajutor la nevoie.

 

WhatsApp suspendare

WhatsApp ramane in continuare cea mai mare aplicatie de mesagerie de pe planeta, ea fiind folosita de peste 2 miliarde de oameni in momentul de fata, o cifra foarte mare, iar pentru ei exista multe functionalitati. Despre doua dintre ele cel mai probabil nu ati stiut, iar asta pentru ca nu sunt tocmai cele mai populare dintre toate cele pe care le ofera compania din spatele platformei de mesagerie, dar e bine sa stiti despre ele, si ceea ce va pot ajuta sa faceti.

WhatsApp ne permite, in primul rand, sa cerem dezactivarea contului daca un telefon a fost furat impreuna cu contul activ din aplicatie, iar asta e ceva ce poate fi necesar pentru foarte multa lume. Procedura in sine este simpla, dar nu se face din telefon, ci printr-un email trimis la support@whatsapp.com, subiectul trebuind sa mentioneze faptul ca ati avut telefonul furat si ca doriti ca al vostru cont sa fie suspendat, impreuna cu numarul de telefon, acelasi lucru trebuind scris si in email de voi.

WhatsApp: Doua Functii pentru Telefoane de care NU AI Stiut

WhatsApp suspenda conturile doar la cererea detinatorilor lor, si numai pentru o perioada de 30 de zile, dupa care contul va fi in mod automat sters din serverele sale impreuna cu toate datele sale. Separat de asta, puteti cere deasemenea si stergerea contulu WhatsApp, aceasta procedura fiind facuta direct din meniul de setari pentru aplicatie, deci nu trebuie sa trimiteti mailuri cuiva, ci doar sa apasati un buton care va declansa procedura de stergere a contului.

WhatsApp va sterge contul vostru imediat impreuna cu toate datele care au fost asociate acestuia, inclusiv backup-urile din Google Drive, dar nu si cele din iCloud, deci unele date ar putea sa ramana. WhatsApp ofera aceasta optiune pentru toti utilizatorii deoarece trebuie sa le permita oamenilor sa-si stearga si conturile din platforma de mesagerie la nevoie, lucru obligatoriu nu doar in SUA, ci si in Europa, altfel risca amenzi serioase din partea autoritatilor.

WhatsApp ii ajuta pe utilizatori sa-si suspende conturile la nevoie, le sterge conturile la cerere, insa pentru anumite actiuni ar putea fi nevoie inclusiv de o dovada a detinerii contului.