Kaufland: SURPRIZA Anuntata catre Clientii din Toata Romania

Kaufland are o surpriza foarte interesanta anuntata pentru clientii din toata Romania, iata ce e bine sa stie cei care isi fac cumparaturile in magazine.

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, a facut un anunt cu o surpriza foarte interesanta pentru clientii din toata tara, una care ar putea fi de mare ajutor pentru multa lume. Mai exact, Kaufland vorbeste despre o aplicatie speciala pentru copiii care in aceasta perioada au nevoie de ceva care sa le ocupe timpul in viata de zi cu zi, cei de la Kaufland prezentand aplicatia Animaterra 3 pentru telefoane mobile.

Kaufland sustine ca plicatia Animaterra 3 este disponibila pentru descarcare gratuita prin intermediul Google Play Store, sau App Store, ea avand integrata tehnologia de realitate augmentata. Cei de la Apple si Google pun foarte mare accent pe acest tip de tehnologie pentru telefoane mobile, si nu numai, ar Kaufland promoveaza aplicatia pentru ca poate oferi o experienta complet noua de a folosi aplicatiile pentru telefoanele mobile de catre clienti.

Kaufland: SURPRIZA Anuntata catre Clientii din Toata Romania

Kaufland promoveaza aceasta aplicatie pentru ca in Animaterra 3 exista multe personaje care prin viata multumita realitatii augmentate, si fiecare dintre personaje are un mesaj atunci cand este scanat. Kaufland ofera in magazinele sale cartonase pentru cumparaturile facute de catre clientii din toata tara, iar cand aceste cartonase sunt scanate, afiseaza in alicatie personajele pe care le puteti vedea inclusiv in clipul video de mai jos.

📲 Descarcă aplicația mobilă Animaterra 3 gratuit din Google Play sau App Store și cu ajutorul tehnologiei de realitate…

Publicată de Kaufland Romania pe Duminică, 7 iunie 2020

Kaufland are o idee foarte interesanta cu aceste cartonase animate, iar asta vine spre beneficiul clientilor care au copii si vor sa ii tina ocupati cu tehnologia care e prezenta peste tot in viata noastra. Kaufland are nu mai putin de 48 de cartonase pe care le distribuie in momentul de fata prin intermediul magazinelor din toata tara, iar ele functioneaza doar impreuna cu aplicatia Animaterra 3, pe care clientii trebuie sa o instaleze in telefoanele mobile pentru a beneficia de experienta.

Kaufland a initiat aceasta promotie de putin timp, dar o va desfasura pentru o perioada destul de lunga de timp, astfel ca aveti timp sa adunati toate cartonasele cu personajele create pentru aceasta serie animata.