ING Bank: Anuntul de MARE INTERES ce Vizeaza Clientii Romani

ING Bank a facut un anunt de foarte mare interes pentru toti clientii sai din Romania, iata ce spune banca, si cat de mult ar putea ajuta multi romani.

ING Bank workshop

ING Bank are un anunt de mare interes pentru clientii sai din Romania, unul de care foarte multa lume ar trebui sa stie deoarece ar putea fi exac ceea ce aveau nevoie oamenii in aceasta perioada dificila. Nimeni nu ascunde faptul ca pandemia de Coronavirus a generat foarte multe probleme in randul angajatilor din toata lumea, nu doar din Romania, insa cei de la ING Bank incear ca ii ajunte pe oameni sa treaca mai usor peste aceasta perioada complicata.

ING Bank a creat un workshop special pentru Banometru, o initiativa menita sa-i ajute pe oameni sa-si administreze mai usor banii, iar cu ajutorul sfaturilor de acolo oricine poate invata cum sa cheltuie banii mai eficient. Desi cei de la ING Bank vorbesc aici despre oamenii care au o situatie financiara dificila, realitatea este ca oricine poate beneficia de pe urma unor sfaturi care sa-l/o invete cum sa adminsitreze mai eficient banii pe care-i castiga lunar.

ING Bank: Anuntul de MARE INTERES ce Vizeaza Clientii Romani

ING Bank spune ca acest workshop ii poate ajuta pe oameni sa faca inclusiv economii pentru ca la final de luna sa nu ajunga in situatia de a imprumuta bani, ci de a ii “pune deoparte”. ING Bank spune ca sfaturile pe care le-a gandit ii pot ajuta pe oameni sa-si schimbe obiceiurile financiare in ideea de a nu mai cheltui bani pe ceea ce nu au nevoie, iar asta ar putea fi ceva ce-ar putea ajuta extrem de multi oameni care nu mai pot tine “urma” banilor cheltuiti lunar.

Bootcamp Banometru te poate ajuta dacă treci printr-o situație financiară dificilă. Poate că nu reușești să-ți plătești…

Publicată de ING Romania pe Luni, 8 iunie 2020

ING Bank a gandit aceasta initiativa separat de un alt sistem foarte interesant menit sa ajute oamenii, acela fiind gandit ca unul care sa economiseaza banii nostri pe masura ce ii cheltuim. Practic, de fiecare data cand cheltuim ceva, o anumita parte din suma este trimisa in contul de economii, deci facem economii fara sa ne dam seama ca efectiv se intampla acest lucru, dar e vorba de sume mici, rotunjiri la LEI pentru fiecare tranzactie.

ING Bank vine cu initiative foarte bune care au menirea de a ajuta oamenii sa treaca mai usor peste dificultatile fnanciare, ceva ce merita laudat pentru ca e vorba, pana la urma, de o situatie speciala in care ne aflam.