Huawei: Decizia IMPORTANTA ce poate Ajuta Intreaga Omenire

Huawei a anuntat o decizie foarte importanta care poate fi benefica pentru intreaga omenire, iata ce vrea sa faca in urmatoarea perioada compania.

Huawei dezmintire

Huawei a luat o decizie foarte importanta care poate fi de ajutor pentru intreaga omenire, compania chinezeasca facand ceva ce putini credeau ca va ajunge sa faca, insa iata ca intr-un final ne arata si alta “fata” a sa. Mai exact, cei de la Huawei au luat decizia de a porni o campanie de promovare a tehnologiei 5G, si de a clarifica unele dintre miturile care au speriat oamenii, vasta majoritate fiind bazate pe minciuni menite sa-i pacaleasca pe cei naivi.

Huawei a luat decizia de a face aceasta campanie de informare in Marea Britanie, acolo unde nu are parte de prea mult ajutor de la autoritati pentru a furniza echipamente 5G pentru retelele de telefonie locale. Huawei vrea sa se prezinte in fata publicului britanic drept o companie care are solutiile cele mai bune pentru tehnologia 5G, dar vrea sa prezinte si cat de mult bine poate face aceasta tehnologie pentru toata omenirea, si de ce nu e bine sa credem in minciuni.

Huawei: Decizia IMPORTANTA ce poate Ajuta Intreaga Omenire

Huawei va cumpara spatii publicitare in ziare si reviste, va avea reclame la televiziuni si marile website-uri din Marea Britanie, totul avand menirea de a le readuce aminte britanicilor rolul companiei in retelele lor de telefonie. Huawei a avut foarte ulte echipamente folosite in retelele 3G si 4G ale operatorilor de telecomunicatii din Marea Britanie, iar guvernul vrea sa ii oblige pe unii dintre ei sa renunte total de la ele in cativa ani, ceea ce ar fi o mare problema.

“Aceasta este mai mult decât o simplă plasare publicitară. Este un angajament pentru oamenii britanici. De aproape 20 de ani, am furnizat companiilor mobile și de bandă largă din Marea Britanie cu 3G și 4G. Însă unii pun acum la îndoială rolul nostru în a ajuta Marea Britanie să conducă pe calea 5G. Vrem să știți că suntem la fel de angajați ca oricând să oferim operatorului dvs. de rețea cel mai bun echipament, astfel încât să puteți partaja fotografii, să transmiteți filme, să vă reuniți online și multe altele.”

Huawei vrea sa convinga britanicii ca nu e un pericol pentru ei, astfel incat si guvernul sa cedeze in fata presiunilor de a nu-i interzice colaborarea cu operatorii pentru retelele 5G, sau eliminarea actualelor echipamente. In subsidiar, Huawei vrea sa educe britanicii si in legatura cu beneficiile 5G, astfel incat acolo sa nu fie arse antene 5G, asa cum s-a intamplat in alte tari din Europa, situatie care, daca este sa fim sinceri, e cam fara precedent.

Huawei are o initiativa foarte buna, insa dintre toate anunturile sale, cel privind prezentarea 5G ca o tehnologie necesara pentru omenire, si dezmintirea zvonurilor care sustin ca ea raspandeste Coronavirus, sau omoara oamenii, sunt cele mai importante.