PS5: Anuntul OFICIAL al Sony, Cand are Loc Noua Conferinta

PS5 jocuri

PS5 are astazi parte de un anunt oficial venit de la compania Sony, asta dupa ce cu doar cateva zile in urma a fost amanata conferinta care fusese programata de catre japonezi, iar acum avem o noua data la care ea ar urma sa aiba loc.

PS5 are programata pentru 11 iunie o conferinta in care Sony va dezvalui unele dintre noile jocuri care vor fi oferite pentru consola, insa aceasta data nu este 100% sigura, mai ales ca e foarte aproape de acest moment, si motivul amanarii initiale nu a disparut.

PS5 trebuia sa fie in centrul atentiei saptamana trecuta, cand era programata initial conferinta pentru prezentarea noilor jocuri dezvoltate pentru consola, insa protestele din SUA au fortat Sony sa amane evenimentul initial, si cel mai probabil o va face iar, pentru ca protestele nu se vor opri pana pe 11 iunie.

PS5 este una dintre cele mai asteptate console ale anului 2020, iar asta din cauza noutatilor majore pe care le aduce, insa data de 11 iunie pare cam “grabita”, asa ca nu ar trebui sa va faceti sperante foarte mari ca veti vedea efectiv ceva atunci.

PS5 nu are deocamdata stabilita o data la care vom vedea si noul design pe care consola il va avea, aceasta dezvaluire fiind mult mai interesanta pentru clientii din intreaga lume, dar se pare ca mai avem destul de mult de asteptat chiar si pentru ea.