GTA 6: Vestile PROASTE pentru Fanii Rockstar din TOATA Lumea

GTA 6 suspans

GTA 6, de departe cel mai asteptat joc la care Rockstar Games lucreaza in momentul de fata, urmeaza sa fie una dintre cele mai mari lansari facute de catre compania americana, insa din pacate in momentul de fata exista prea putine informatii cu privire la el.

GTA 6 nu va fi lansat in 2020, poate nici in 2021, iar cei de la Rockstar Games pur si simplu refuza sa ofere detalii cu privire la titlul despre care foarte multa lume vrea sa afle informatii cat mai repede in momentul de fata, ceea ce desigur ca genereaza si multe plangeri.

GTA 6 nu are in mod intentionat oferite informatii de catre Rockstar Games pe de o parte pentru a creste interesul pentru titlu, air pe de alta parte si pentru ca el inca e in plin proces de dezvoltare, deci nu toate detaliile au fost definitivate deocamdata de catre companie.

GTA 6 ar fi avut povestea stabilita de ceva vreme de catre cei de la Rockstar Games, cel putin conform unora dintre informatiile care au aparut pana cum in legatura cu titlul, dar se pare ca nu chiar totul este pregatit nici macar pentru un teaser inainte de lansare.

GTA 6 este programat pentru lansare undeva pe final de a 2021, inceput de an 2022, dar in functie de cum va decurge procesul de dezvoltare, totul ar putea fi intarziat de catre Rockstar Games, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru a vedea ce se va intampla.