Netflix: Sectiunea SPECIALA de Filme pentru Black Lives Matter

Netflix a lansat o sectiune speciala de filme si seriale pentru miscarea Black Lives Matter, platforma prezentand istoria de rasism din cadrul SUA.

Netflix Black Lives Matter

Netflix a facut astazi un anunt foarte interesant prin care isi anunta abonatii din intreaga lume in legatura cu o noua sectiune speciala de filme si seriale care a fost creata in cadrul platformei. Mai exact, vorbim despre o sectiune de filme si seriale creata de catre Netflix pentru a sustine miscarea Black Lives Matter, si pentru a arata la ce fel de nedreptati au fost supuse persoanele de culoare de-a lungul secolelor in care America a existat ca si colonie, sau tara.

Netflix are in Romania cateva zeci de titluri pe care le promoveaza pentru abonatii care sunt activi in platforma, insa in afara tarii sunt mult mai multe filme si seriale pe care compania le promoveaza. Vorbim despre foarte multe filme si seriale care au fost lansate de-a lungul anilor pentru a arata lumii cat de nedreapta a fost viata cu multe persoane de culoare din SUA, iar Netflix readuce in atentie chiar si unele dintre filmele cu mare succes la Hollywood.

Netflix: Sectiunea SPECIALA de Filme pentru Black Lives Matter

Netflix stie foarte bine ca in aceasta perioada exista interes foarte mare pentru miscarea Black Lives Matter, astfel ca o creare a unei sectiuni speciale in cadrul platformei nu e tocmai ceva neobisnuit. Chiar daca vorbim in principal despre filme artistice pe care Netflix le include in sectiunea speciala Black Lives Matter, ele ne arata totusi cat de brutal au fost tratate persoanele de culoare in era sclaviei, dar si dupa ce aceasta a fost interzisa in SUA.

Netflix readuce in atentia oamenilor ceea ce foarte multi au uitati, mai exact faptul ca in SUA inca exista foarte mult rasism, si ca acest fenomen este vechi de secole intregi, in ciuda numeroaselor schimbari. SUA a fost, si inca ramane, una dintre tarile afectate extrem de mult de rasism, iar filmele si serialele pe care Netflix le include in aceasta sectiune arata cum a evoluat aceasta problema extraordinar de grava de-a lungul istoriei SUA.

Netflix va permite sa accesati sectiunea prin link-ul pe care il aveti disponibil in mesajul de mai sus, si dupa cum v-am spus deja, sectiunea speciala pentru Black Lives Matter e disponibila si in Romania.