DIGI, Vodafone, Telekom, Orange: Anuntul IMPORTANT pentru Clientii Romani

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange sunt in centrul unui anunt foarte important pentru toti clientii din tara, iata ce trebuie sa stie toata lumea.

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange transmisiune

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange sunt in centrul unei atentionari foarte importante venite de la autoritatile din Romania, acestea prezentand o situatie ingrijoratore care trebuie sa fie in atentia multor clienti. V-am vorbit zilele trecute despre faptul ca in 2019 au avut loc mai multe incidente de securitate in retelele de telecomunicatii ale DIGI, Vodafone, Telekom Orange in comparatie cu anul 2018, ceea ce aduce si mai multa ingrijorare cu privire la securitatea datelor in Romania.

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange au inregistrat in 2019 nu mai putin de 794 de incidente de securitate, cu 43% mai multe decat in 2018, insa vasta majoritate a acestora au fost intalnite intr-un singur judet. In Teleorman s-au inregistrat cele mai multe incidente de securitate in comparatie cu oricare alt judet din tara, iar concentrarea lor doar acolo este surprinzatoare, mai ales ca judetul in sine nu este unul de importanta foarte mare pentru DIGI, Vodafone, Telekom, Orange.

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange: Anuntul IMPORTANT pentru Clientii Romani

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange au inregistrat incidente de securitate destul de multe si in alte judete din tara, Giurgiu fiind al doilea cel mai afectat, urmat de catre Gorj si Olt. La polul opus se afla Tulcea, Salaj, Covasna si Botosani, aici inregistrandu-se cel mai putine incidente de securitate in retelele DIGI, Vodafone, Telekom, Orange, adica doar unul pe luna, ceea ce vine ca o surpriza buna, mai ales ca Orange are multi clienti in respectivele zone din tara.

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange au avut in principal probleme cu mediile de transmisiune, statiile de baza, controllerele mobile si echipamentele din nodurile de transmisiune. Au existat incidente in care multiple echipamente ale DIGI, Vodafone, Telekom, Orange au fost afectate in acelasi timp, ceea ce desigur ca a generat probleme suplimentare pentru operator, dar in final lucrurile au fost rezolvate destul de rapid de catre operatori, ceea ce in final e cel mai important.

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange au anual parte de multe incidente de securitate, insa in general operatorii reusesc sa le rezolve foarte rapid pentru ca oamenii sa le poata folosi serviciile fara prea multe probleme.