GTA 6: SURPRIZA, ar putea fi Anuntat chiar Maine, Iata Unde

GTA 6 sony

GTA 6 incepe iar sa fie in centrul atentiei dupa ce au inceput sa fie listate pe Amazon o serie de jocuri noi, necunoscute, de la Rockstar Games, dar si dupa ce a aparut o informatie conform careia maine ar trebui sa fie anuntat noul titlu pregatit de catre americani.

GTA 6 ar putea fi anuntat in cadrul conferintei pentru prezentarea noilor jocuri care vor ajunge in consolele Playstation 5 de anul acesta, iar asta ar fi o surpriza extrem de buna pentru toata lumea, mai ales ca au aparut si listarile de jocuri noi in cadrul magazinului Amazon.

GTA 6 nu va fi lansat mai devreme chiar daca va fi prezentat acum ca fiind unul dintre jocurile ce va fi oferit pentru Playstation 5, iar asta chiar daca este oricum sigur ca va ajunge pe consola, dar maine am putea vedea si primele informatii in legatura cu noul titlu.

GTA 6 este inca in plin proces de dezvoltare la Rockstar Games, si foarte multe elemente inca mai trebuie stabilite inainte de lansarea in versiune finala, deci trebuie sa avem rabdare ca jocul sa fie suficient de bine pregatit pentru a putea fi lansat asa cum trebuie.

joc Rockstar Games listat magazin Amazon
Unul dintre noile jocuri Rockstar Games listate pe Amazon.

GTA 6, daca va fi prezentat maine, atunci va fi prezentat in cadrul unei transmisiuni pe care Sony a inregistrat-o deja pentru a dezvalui jocurile care vor fi lansate pentru Playstation 5, si veti gasi maine aici intregul eveniment, el urmand a avea loc undeva spre dupa-amiaza.