Windows 10: Decizia MAJORA Luata de Microsoft pentru PC-uri

Windows 10 este vizat de o decizie majora luata de catre compania Microsoft, iata ce schimbare importanta a fost facuta pentru PC-urile din toata lumea.

Windows 10 relaxare

Windows 10 are parte de o noua decizie foarte importanta, dar si foarte buna, pentru PC-urile din intreaga lume, iar asta in conditiile in care luna trecuta a decis sa lanseze o actualizare foarte importanta. May 2020 Update a fost lansat de catre cei de la Microsoft pentru utilizatorii care au instalat Windows 10 in PC-uri in intreaga lume, insa initial distributia a fost limitata doar la un anumit segment de utilizatori pentru a se descoperi eventuale probleme majore.

Windows 10 a avut descoperite unele probleme foarte serioase, iar distributia a fost oprita pentru vasta majoritate a utilizatorilor sistemului de operare, insa peste noapte s-a luat decizia ca lucrurile sa se schimbe. Cei de la Microsoft au decis sa inceapa distributia May 2020 Update pentru mai multe calculatoare cu Windows 10, nu toate, ci o baza mai larga de utilizatori din intreaga lume care poate instala actualizarea incepand de astazi in calculatoare fara probleme.

Windows 10: Decizia MAJORA Luata de Microsoft pentru PC-uri

Windows 10 are distributia May 2020 Update limitata pentru ca inca exista unele probleme cu anumite componente din calculatoare, asa ca prudenta este cuvantul de ordine pentru cei de la Microsoft acum. Avand in vedere felul in care se facea cum distributia pentru Windows 10, e normal ca actualizarea sa nu apara in chiar toate PC-urile din intreaga lume, deci daca nu o vedeti in momentul de fata, atunci va trebui sa asteptati pana cand va fi oferita pentru toata lumea.

Windows 10 inca mai are anumite probleme cu unele tipuri de drivere care sunt oferite de catre diversi producatori de componente pentru PC-uri, dar si probleme cu felul in care functioneaza, generand destul de multe plangeri de la oameni. Pe de alta parte, multi utilizatori au reusit sa instaleze noua versiune a Windows 10 in propriile PC-uri fara probleme, deci in final multe tin si de ce fel de “noroc” aveti cu instalarea acestei actualizari importante.

Windows 10 va avea relaxate in viitor restrictiile pentru distributia actualizarii pentru sistemul de operare, dar ramane de vazut cam cat va dura pana cand va fi luata aceasta decizie pentru utilizatori.