CEC: Decizia SURPRIZA Anuntata de catre Banca pentru Romania

CEC a facut un anunt important cu o decizie surpriza care a fost luata de catre banca, iata ce face pentru binele Romaniei, si cat de mult conteaza.

CEC vacante

CEC a anuntat acum cateva zile ca le ofera cadrelor medicale din Romania posibilitatea de a beneficia de pana la 1000 de pachete de vancata daca acestea au fost implicate in lupta impotriva Coroanvirus, in prima linie. Anuntul celor de la CEC a venit ca o foarte mare surpriza, insa si mai mare a fost surpriza anuntata tarziu in cursul zilei de ieri, iar asta pentru ca a decis sa suspende inscrierile pentru participarea la aceasta campanie speciala pentru cadrele medicale din cauza numarului foarte mare de inscrieri.

CEC a anuntat ca in doar 24 de ore de la inceperea inscrierilor pentru cele 1000 de pachete de vacanta a primit peste 1000 de inscrieri, pe care acum trebuie sa le valideze, pentru a vedea cate pot beneficia de oferta. Cei de la CEC trebuie sa vada cati dintre cei inscrisi se califica intr-adevar pentru a primi o vacanta gratuita, iar asta pentru ca doar acele cadre medicale care au intrat in contact cu pacienti infectati cu Coronavirus pot primi o vacanta.

CEC: Decizia SURPRIZA Anuntata de catre Banca pentru Romania

CEC a surprins multa lume acum cateva luni dupa ce a luat decizia de a le oferi cadrelor medicale credite cu dobanda preferentiala in ideea de a isi arata multumirea vis-a-vis de munca depusa de catre ele. Acum a venit cu o a doua surpriza foarte interesanta, la fel de apreciata de catre foarte multa lume, iar asa CEC ne arata in mod constant ca vrea sa aiba grija de oamenii care au in schimb grija de catre bolnavii infectati cu noul Coronavirus.

Înscrierile au fost suspendate întrucât în doar 24 de ore am primit solicitări peste numărul total de pachete de vacanță…

Publicată de CEC Bank pe Miercuri, 10 iunie 2020

CEC nu spune cam cat ar urma sa dureze verificarea celor care s-au inscris pentru a participa la aceasta promotie, dar ii va contacta pe fiecare in parte pentru a vedea daca se califica, si ii va anunta daca au castigat vacanta. Ideea pe care CEC o are este una foarte buna, mai ales ca acum nu se mai pune accentul pe cumpararea de echipamente medicale, ci pe aratarea multumirii vis-a-vis de cadrele medicale care au luptat cu noul Coronavirus.

CEC ar mai putea anunta o runda de premii de acest gen pentru clientii din Romania, insa ramane de vazut in ce masura va mai putea oferi un numar atat de mare de premii pentru romani.