DACIA Logan 2021: Noutati CONFIRMATE de Testele din Romania

DACIA Logan 2021 are parte de o veste foarte buna astazi dupa testele facute in Romania, iata ce schimbari foarte mari sunt confirmate deja pentru modele.

DACIA Logan 2021 romania

DACIA Logan 2021 este testata in momentul de fata pe strazile din Romania, si sunt destul de sigur ca ati vazut numeroase poze pe retelele de socializare, sau char la televizor. Modelul testat in Romania pare sa arate fix precum cel pe care l-am vazut in teste in alte tari din Europa, si deasemenea pare sa fie confirmat pentru DACIA Logan 2021 faptul ca urmeaza sa vina cu sistemul EasyLink, care este implementat deja in unele modele de masini de la Renault.

DACIA Logan 2021 ar urma sa beneficieze de o schimbare foarte mare daca impresiile primelor poze spion facute in Romania sunt adevarate, iar asta pentru ca sistemul EasyLink este un upgrade urias fata de sistemul multimedia din actualele modele. Bordul va fi schimbat intr-o foarte mare masura pentru DACIA Logan 2021 pentru a integta acest sistem EasyLink, si multumita acestei schimbari soferii se vor putea bucura de multe imbunatatiri pe partea de experienta multimedia.

DACIA Logan 2021: Noutati CONFIRMATE de Testele din Romania

DACIA Logan 2021 are deasemenea vizibile prin camuflaj multe noutati interesante pe partea de caroserie, incepand cu bara frontala, care pare sa aiba unele elemente noi, dar si pentru cea din spatele masinii. Farurile nu par sa fie LED, cel putin in modelul DACIA Logan 2021 care este testat acum pe drumurile din Romania, insa nu e exclus ca o optiune pentru integrarea unor asemenea faruri sa existe pentru anumite versiuni ale seriei, dar deocamdata detalii multe nu se cunosc.

DACIA Logan 2021 a avut anuntate de ceva vreme foarte multe schimbari care pareau greu de crezut pentru o masina de la producatorul roman, dar iata ca vom avea parte de niste imbunatatiri serioase. DACIA Logan 2021 va lua multe dintre componentele noi de la masinile Renault, in timp ce modificarile pentru design ar trebui sa fie intr-o buna masura rezultatul imaginatiei inginerilor sai, desi probabil ca exista o oarecare inspiratie de la Renault.

DACIA Logan 2021 ar putea fi prezentata in cadrul salonului auto de la Paris, din toamna acestui an, iar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva pe la inceputul anului viitor, conform zvonurilor venite de la presa franceza.