Orange: ZECI de Telefoane Samsung GALAXY Oferite Clientilor

Orange are pentru clientii din Romania zeci de modele de telefoane mobile pe care le ofera pentru clienti, iata de ce trebuie sa profiti de surpriza.

Orange s10

Orange are o noua surpriza foarte mare pentru foarte multi clienti din Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere zeci de telefoane Samsung GALAXY pentru unii dintre clientii sai din toata tara. Mai exact, Orange a pornit un nou concurs interesant pentru clientii din Romania, unul care este disponibil in aceasta pagina, si care le ofera clientilor posibilitatea de a castga unul dintre cele 30 de telefoane Samsung GALAXY S10 care sunt oferite de operator.

Orange incearca prin acest concurs sa convinga mai multa lume sa isi plateasca online facturi, si nu doar atat, iar ast apentru ca totul are legatura cu sectiunea My Orange din website-ul sau. Orange incearca de ceva vreme sa-i mute pe clienti in mediul online, lucru care nu e chiar atat de usor de realizat, insa poate ca premiile mari si multe oferite de catre operator vor convinge suficiente persoane sa nu rateze aceasta ocazie foarte interesanta.

Orange: ZECI de Telefoane Samsung GALAXY Oferite Clientilor

Orange desfasoara concursul intre 10 iunie si 31 august in Romania, deci exista ample oportunitati pentru a participa, si a putea castiga un Samsung GALAXY S10 de la operatorul de telecomunicatii. Orange a legat de acest concurs si bonusul de 100 GB de trafic de internet mobil despre care v-am vorbit ieri, acesta fiind oferit oricaror clienti din toata tara care profita de posibilitatea de a activa gratuitatea pana la finalul lunii august in Romania.

Orange ofera acea gratuitate pentru toti clientii din tara, indiferent daca sunt abonati, sau cartele prepay, iar acest concurs se adreseaza deasemenea tuturor clientilor persoane fizice din Romania. Asta inseamna ca nu exista vreun motiv real sa nu profitati de ceea ce are Orange pregatit, si asta pentru ca perioada de participare este limitata la doua luni si jumatate de zile, dupa care nu veti mai avea posibilitatea de a castiga vreun Samsung GALAXY S10 de la operator.

Orange are pe website-ul sau listat inclusiv regulamentul de participare, deci aveti acolo si toate detaliile necesare pentru a va inscrie si participa la acest concurs important facut de catre operator.