GTA 6: Vestile PROASTE Continua sa Vina pentru TOTI Fanii

gta 6 consolele

GTA 6 a avut saptamana trecuta parte de o prima veste foarte proasta care ne spunea ca lansarea noului joc nu este intr-adevar chiar atat de aproape precum isi imaginau multi oameni, ceea ce desigur ca a generat foarte multe discutii in randul jucatorilor din toata lumea.

GTA 6 urmeaza sa fie lasat cel mai devreme abia undeva prin 2022, iar asta pentru ca GTA 5 va fi lansat pentru consolele Playstation 5 abia in a doua jumatate a anului 2021, deci pana atunci toata concentrarea va fi pe aducerea actualului titlu pe noua consola.

GTA 6 este in plan secund deocamdata pentru cei de la Rockstar Games, iar asta pentru ca Take Two si compania subsidiara vor sa genereze cat mai multi bani de pe urma actualului titlu, uitandu-se cu interes spre cel nou abia din anul 2022, si nu mai devreme de atat.

GTA 6 nu ar urma sa ajunga nici pe alte modele mai vechi de console decat PS5 si XBONX One X, sau cel putin asta ne spun noi zvonuri care au aparut astazi, si aceasta ar fi o veste foarte proasta pentru toti fanii care se asteapta sa poata juca noul titlu fara sa cumpere si noile console.

GTA 6 va fi mai mult ca sigur facut in baza celor mai recente tehnologii, iar asta ar face cam imposibila oferirea jocului inclusiv pe vechile modele de console, si nu prea era nevoie de zvonuri care sa ne spuna ceva ce era oricum destul de logic, din pacate.