Kaufland: Anunt catre TOTI Romanii, Are GRATUIT in Magazine

Kaufland are un anunt de mare interes pentru toti romanii, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru clientii sai in toate magazinele din tara acum.

Kaufland gratuit

Kaufland are astazi un nou anunt special pentru toti romanii care vor sa-i cumpere produsele in momentul de fata din magazinele din Romania, si e o veste care ar trebui sa bucuere foarte multe persoane. Vorbim despre o noua promotie pe care cei de la Kaufland o ofera pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca ei vor sa le ofere oamenilor cat mai multe motive sa-i cumpere produsele care sunt disponibile in momentul de fata in tara.

Kaufland spune ca toti clientii care au cardurile sale speciale vor putea beneficia de o oferta in baza careia pot cumpara o sticla de proseco, si primesc unca ina gratuit, ceea ce e o veste buna. Partea si mai buna este ca toti cei care au un card de fidelitate de la Kaufland au posibilitatea de a alege si care vor fi produsele care beneficiaza de cele mai bune oferte in fiecare zi, iar aici sta puterea clientilor de a aisi selecta produsele pe care sa le cumpere foarte ieftin.

Kaufland: Anunt catre TOTI Romanii, Are GRATUIT in Magazine

Kaufland are o pagina speciala in care detinatorii de carduri pot alege care vor fi produsele care se vor bucura de oferte speciale in magazinele din toata tara, iar totul se bazeaza pe voturi. Mai exact, clientii care decid sa voteze in website-ul celor de la Kaufland produsele care sa beneficieze de oferte, vor avea posibilitatea de a le si cumpara in oferta de 1 + 1 gratuit, dar numai daca acel produs aduna suficient de multe voturi de la toata lumea.

Ce poate fi mai bun decât o sticlă de prosecco?🤔 Două sticle de prosecco.😄Bucură-te de două ori mai mult de produsele…

Publicată de Kaufland Romania pe Duminică, 14 iunie 2020

Kaufland democratizeaza intr-o buna masura procesul prin care face ofertele pentru clientii din toata tara, iar asta in conditiile in care oamenii asteapta intotdeauna oferte foarte bune de la magazinul online. Aceasta noua oferta pe care o face magazinul online este una de care ar trebui sa profite toti cei care sunt dornici sa cumpere din magazinele Kaufland doar cele mai bune produse cu cele mai bune oferte disponibile, iar alegerile stau, de aceasta data, la noi.

Kaufland desfasoara aceasta promotie pentru o buna perioada de timp, asa ca aveti suficiente ocazii la dispozitie pentru a va asigura ca produsele dorite de voi sunt disponibile in oferta.