DACIA Logan: Modelul SPECIAL de care NU ai STIUT pana Acum

DACIA Logan este vanduta intr-un model special despre care nu ai stiut nimic pana in momentul de fata, iata ce versiune poate fi cumparata acum.

DACIA Logan este una dintre cele mai usor de recunoscut masini din multe tari europene, iar asta pentru ca se vinde si in numar foarte mare, ceea ce desigur ca ii bucura pe cei de la Renault. Totusi, DACIA Logan e atat de populara incat un model special a fost facut in Rusia de catre LASA sub denumirea Largus, insa in realitate vorbim despre un model MCV al DACIA Logan vandut sub brand-ul companiei rusesti pentru clientii din toata tara.

DACIA Logan este vanduta in numar destul de mare in Europa chiar si in versiunea MCV, iar Lada Largus e destul de populara in Europa, insa acolo exista inclusiv intr-o versiune care la noi nu a fost de DACIA. Mai exact, cei de la Lada au la vanzare o versiune a Largus care are 7 locuri, in loc de 5, ceea ce de la DACIA Logan nu vom vedea curand pentru modelul MCV, desi producatorul roman vrea sa inlocuiasca Lodgy cu o versiune care are fix acest format.

DACIA Logan: Modelul SPECIAL de care NU ai STIUT pana Acum

DACIA Logan cu 7 locuri, in versiunea MCV, ar putea arata exact precum acest Largus, iar asta pentru ca masinile in sine sunt identice, doar brand-ul de pe ele difera, deci ne putem face o idee cu privire la viitor. DACIA Logan nu are deocamdata anuntata o asemenea schimbare mare, chiar daca la Lada vedem ceva de acest gen, dar e de presupus ca versiunea Lodgy va fi doar inceputul unor lansari de masini care au 7 locuri pentru pasagerii transportati.

DACIA Logan are totusi anuntate o serie de imbunatatiri majore cu versiunea care va fi lansata la inceputul anului viitor, ceea ce este perfect normal, din moment ce se lucreaza la ea de mult timp. DACIA Logan va fi lansata intr-o versiune cu foarte mult modificata in raport cu modelele actuale, iar interesul pentru ea va fi unul foarte mare, si poate ca intr-un viitor nu foarte indepartat vom vedea si o versiune MCV cu 7 locuri pentru pasageri.

DACIA Logan va avea inclusiv o noua versiune a MCV disponibila pentru a fi cumparata de catre clienti chiar de anul viitor, insa dupa cum v-am spus deja, ea nu va include si posibilitatea de a gazdui 7 pasageri.