Gaura Neagra: VIDEO INCREDIBIL, Cum Emite Lumina in Galaxie

Gaura neagra din acest clip video are prezentat in mod uluitor modul in care emite lumina in galaxie, iata ce a fost dezvaluit de catre cercetatori.

Gaura neagra din centrul galaxiei Calea Lactee, numita Sagetatorul A, este prezentata in acest clip video pentru a ni se arata cum emite lumina in toata galaxia noastra in fiecare zi. Mai sus vedem o simulare facuta pentru a ni se arata cum emite gaura neagra lumina pe masura ce inghite gaze intr-o perioada de 53 de ore, si vorbim despre o imagine uluitoare facuta de reprezentare grafica, desi nu e o inregistrare propriu-zisa din galaxia noastra.

Gaura neagra din centrul galaxiei Calea Lactee este privita de catre cercetatori ca fiind una super masiva, iar asta pentru ca are dimensiuni foarte mari, si inghite constant cantitati foarte mari de gaze, dar si obiecte de dimensiuni mari. Ceea ce vedeti in clipul video de mai sus ar putea fi la un moment dat inregistrat de catre cercetatori pentru gaura neagra din centrul galaxiei noastre, ei promitand ca vor publica un clip video in care ne-o vor arata.

Gaura Neagra: VIDEO INCREDIBIL, Cum Emite Lumina in Galaxie

Gaura neagra inghite gaze, si diverse obiecte, iar asta genereaza campul magnetic din jurul obiectului urias, msterior, si foarte periculos, insa cercetatorii vor sa afle si daca exsta momente in care emiterile de lumina dispar. Ei spun ca in anumite momente, gaura neagra nu mai emite lumina pentru ca inghite prea multe gaze si obiecte din jurul sau, iar simularea de mai sus e doar una dintre cele facute de ei pentru a demonstra aceasta teorie interesanta.

Gaura neagra din centrul galaxiei Calea Lactee a avut pana acum inregistrata doar o poza, iar asta pentru ca e foarte greu de observat de catre cercetatori, iar asta in ciuda faptului ca ei au indreptat multe telescoape spre ea. Gaura neagra ramane totusi o sursa de mari mistere, insa simularile de acest gen ne arata inca o data cat de importante sunt totusi obiectele de acest gen, dar si cum influenteaza ele unele dintre galaxii.

Gaura neagra va avea in 2020, sau 2021, publicat un clip video real care ne va arata intr-o anumita masura ceea ce vedem mai sus, dar ramane de vazut exact cum va fi dezvaluit totul.