Orange: Noua SURPRIZA Anuntata pentru Clientii din Romania

Orange are o noua surpriza foarte buna anuntata pentru clientii din Romania, iata ce a pregatit operatorul, si cat de multe beneficii primesc oamenii.

Orange triplare

Orange a facut zilele trecute un anunt foarte important pentru foarte multi clienti din Romania, iar asta pentru ca ofera beneficii neasteptat de bune pentru milioane dintre ei chiar de acum. Mai exact, cei de la Orange au anuntat o noua gama de oferte foarte bune pentru clientii din Romania, cu beneficii mai mari pentru serviciile de care acestia beneficiaza, iar in aceasta pagina aveti listate toate detaliile de care ar trebui sa stiti chiar in acest moment.

Orange are printre toate acele detalii si ceva neasteptat de bun de care se vor putea bucura foarte multe persoane, mai exact, faptul ca toti cei care incepand cu 15 iunie activeaza o cartela vor avea beneficii mai mari. Cei care aleg din 15 iunie sa activeze o optiune de 5 euro impreuna cu cartela, vor beneficia timp de 4 luni de zile de tot ceea ce ofera optiunea de 6 euro pentru ei, ceea ce desigur ca este o veste foarte buna pentru clientii din toata Romania.

Orange: Noua SURPRIZA Anuntata pentru Clientii din Romania

Orange le ofera practic noilor utilizatori de cartele prepay beneficii cel putin duble, pentru unele dintre serviciile de care beneficiaza la cartela, in momentul in care le face upgrade de la optiunea de 5 euro la cea de 6 euro. Mai exact, numarul de minute nationale si internationale catre fix este dublat de la 1000 la 2000, in timp ce numarul de minute sau SMS-uri internationale catre mobil este triplat de la 100 la 300, acest beneficiu fiind foarte bun.

Orange ofera 1 GB de internet national in plus pentru acest upgrade, insa bonusul de 50 GB de internet ramane acelasi, desi el este dublat daca activarea se face prin sectiunea My Orange. Ambele optiuni ofera minute si SMS-uri nelimitate in retea, insa cand vine vorba despre traficul de internet in roaming, se mai adauga 600 MB in plus, iar ei pot fi destul de utili in multe conditii atunci cand sunteti plecati din tara si aveti nevoie de trafic.

Orange are aceasta oferta valabila pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti interesati sa profitati de ea, ar fi bine sa o faceti cat inca mai aveti ocazia, inainte ca ea sa dispara.