Raiffeisen Bank: ATENTIONAREA pentru TOTI Clientii Romani

Raiffeisen Bank a emis astazi o atentionare foarte importanta de care toti clientii sai din Romania trebue sa stie acum, iata ce transmite banca.

Raiffeisen Bank indisponibilitate

Raiffeisen Bank a facut o atentionare de mare importanta de care trebuie sa stie toti clientii din Romania, iar asta pentru ca este vorba despre o situatie de interes care ar putea afecta multe persoane. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au anuntat ca in noaptea dinspre 21 iunie spre 22 iunie urmeaza sa faca lucrari de mentenanta care vor dura nu mai putin de 8 ore, iar in aceasta perioada vor fi indisponibile mai multe servicii pentru toti clientii.

Raiffeisen Bank anunta ca intre orele 00:00 – 08:00 vor avea loc lucrarile de mentenanta pentru o serie de servicii care sustin functionarea cardurilor de credit in Romania, deci vorbim despre o lunga perioada de timp de indisponibilitate. Raiffeisen Bank are o neobisnuit de lunga perioada de mentenanta anuntata pentru serviciile sale din Romania, iar asta in conditiile in care vorbim despre un numar foarte mare de clienti care depind de acele servicii.

Raiffeisen Bank: ATENTIONAREA pentru TOTI Clientii Romani

Raiffeisen Bank spune ca urmatoarele servicii vor fi afectate: tranzactiile online cu cardul, tranzactii la comercianti (POS), tranzactii la bancomate (ATM), tranzactii la bancomatele multifunctionale (MFM). Deci vorbim despre 4 servicii ale Raiffeisen Bank care vor fi indisponibile timp de 8 ore, astfel ca nu veti putea folosi cardurile de credit pentru plati la comercianti, nu veti putea scoate bani, insa nu veti putea face nici plati online, deci vorbim despre o problema mare.

ℹ️ Dragi clienți,În noaptea de duminică 21 iunie spre luni 22 iunie, între orele 00:00-08:00, sunt programate lucrări…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Joi, 18 iunie 2020

Raiffeisen Bank nu spune in mesajul sau de pe Facebook si ca oamenii ar trebui sa scoata inainte de ora 00:00 a zilei de 22 iunie bani de la bancomate daca vor sa faca vreo plata peste noapte. Ar trebui sa va ganditi foarte serios la acest lucru, pentru ca daca se va intampla sa aveti nevoie de bani pentru vreo plata, nu veti putea folosi cardurile de la Raiffeisen Bank pentru asta, si s-ar putea sa va treziti intr-o situatie in care lucrurile devin problematice.

Raiffeisen Bank si-a anuntat din timp clientii, astfel ca puteti sa va pregatiti in avans pentru a fi siguri ca aveti la dispozitie tot ceea ce va trebuie pentru a face achizitii chiar si pe timpul noptii, mai putin online.