Google Maps: Noua Schimbare MARE Facuta pentru Utilizatori

Google Maps are o noua schimbare importanta facuta pentru utilizatorii din toata lumea, iata ce a fost descoperit in cadrul platformei de harti online.

Google Maps suprapunere

Google Maps are parte de o noua schimbare mare facuta de catre compania Google pentru utilizatorii din intreaga lume, si e ceva ce s-ar putea dovedi a fi extrem de util pentru multe persoane. Voribm despre o schimbare care are legatura cu sistemul Street View, adic acela prin care pot fi vazute imagini cu diverse locatii din intreaga lume, iar cei de la Google vor sa le permita oamenilor sa fie si mai bine informati in legatura cu locatiile pe care le viziteaza.

Google Maps are integrata realitatea augmentata in Street View, iar asta in ideea de a afisa mai multe informatii in imaginile afisate pentru oameni, fara a mai fi nevoie ca acea interfata sa fie parasita. Google Maps afiseaza acum in Street View informatii despre diverse afaceri, sau puncte de interes, prin realitate augmentata, totul in loc ca utilizatorii sa fie obligati sa iasa din acea interfata, si sa vada informatiile in interfata standard pe care o are platforma.

Google Maps: Noua Schimbare MARE Facuta pentru Utilizatori

Google Maps suprapunere puncte interes

Google Maps are implementata aceasta functionalitate deocamdata doar pentru unele orase mari de pe glob, si deocamdata doar unii dintre utilizatori pot sa vada aceste informatii. Practic, Google Maps are derulat deocamdata un test cu un nivel redus de utilizatori pentru a se vedea in ce masura functionalitatea este utila pentru oameni, dar pentru a se descoperi si eventuale probleme cu privire la modul in care aceasta este oferita acum.

Google Maps are aici implementat ceva care este intr-o anumita masura similar functiei Live View, care a fost lansata pentru utilizatorii din intreaga lume cu ceva timp in urma, asa ca unii poate ca vor recunoaste sistemul. Spre deosebire de acea functionalitate, aceasta noua este oferita de catre Google Maps inclusiv in versiunea web a platformei, astfel ca vorbim despre ceva ce poate fi extrem de benefic pentru foarte multe persoane, la nevoie.

Google Maps va lansa aceasta functionalitate cand va fi 100% pregatita pentru a fi oferita, iar pentru asta s-ar putea sa avem de asteptat destul de mult, asa ca e nevoie si de rabdare.