Orange: Beneficiul MARE de care se BUCURA Clientii Romani

Orange ofera un beneficiu mare pentru clientii sai din Romania, iata de ce se pot bucura milioane dintre cei care folosesc serviciile sale in tara.

orange primire

Orange a anuntat saptamana trecuta o sere de beneficii pentru clientii din Romania, unele dintre ele fiind disponibile pentru mlioane de oameni, in timp ce altele sunt oferite doar clientilor noi. Printre beneficiile pe care Orange le ofera pentru clentii din Romania se numara si unul care a fost oferit inca de acum cateva luni de zile, in aceasta pagina, si care inca este disponibil pentru toata lumea, adica posibilitatea de a primi 10% inapoi din creditul cu care este reincarcata o cartela.

Orange a inceput sa ofere acest beneficiu pentru utilizatorii de cartele prepay inca din timpul starii de urgenta, si l-a extins inclusiv in timpul starii de alerta, chiar si in perioada aceasta. Practic, toti cei care fac o reincarcare din My Orange, sau activeaza o optiune pentru cartelele prepay de acolo, primesc inapoi 10% din valoarea banilor platiti pentru oricare dintre aceste doua actiuni, adica fix ceea ce a fost oferit si pana in momentul de fata de catre operator.

Orange: Beneficiul MARE de care se BUCURA Clientii Romani

Orange combina acest beneficiu si cu dublarea bonusului de internet pentru clientii care activeaza optiunea prin contul pe care-l au in website-ul sau, dec beneficiul este dublu. Un beneficiu similar era oferit de catre Orange si in starea de urgenta, atunci fiind oferiti 50 GB de trafic de internet gratuit pentru clienti, insa acum se dubleaza bonusul de 50 GB la 100 GB, deci in esenta vorbim despre fix acelasi lucru pentru clientii din toata Romania in aceasta perioada.

Orange continua sa aba oferte extrem de bune la carte, inclusiv un upgrade pentru clientii noi, de la optiunea de 5 euro, la cartela, la cea de 6 euro, totul similar cu ceea ce ofera si Vodafone. Practic, din perioada starii de urgenta au inceput sa apara oferte neasteptat de bune pentru operatorii din Romania, nu doar la Orange, ci si la ceilalti, iar ele continua sa fie oferite chiar si in aceasta perioada, ceea ce vine ca o surpriza foarte buna pentru noi.

Orange va avea aceste oferte disponibile pana in data de 31 august, asa ca aveti suficient timp pentru a va bucura de aceste beneficii foarte mari care sunt disponibile pentru noi chiar de acum.