LIDL Romania: Mesajul pentru Clienti, ce Ajunge in Magazine

LIDL Romania a publicat un mesaj pentru clientii din toata tara, iata ce urmeaza sa ajunga in magazine in cursul zilelor urmatoare pentru toata lumea.

LIDL Romania noutati

LIDL Romania a publicat la inceput de weekend un mesaj pentru toti clientii sai din Romania, si e vorba, desigur, despre ceva ce ar trebui sa fie in atentia foarte multor persoane in aceasta perioada din an. Cei de la LIDL Romania le atrag oamenilor atentia cu privire la actualele oferte care sunt disponibile pentru ei in momentul de fata, dar si cu privire la ceea ce urmeaza sa fie oferit chiar de saptamana viitoare.

LIDL Romania a publicat catalogul cu produse noi care vor fi disponibile de saptamana viitoare in toate magazinele sale din tara, si vorbim despre o selectie vasta de oferte, atat pentru mancare, cat si pentru diverse alte produse. Oferta de saptamana aceasta este pe final, cei de la LIDL Romania anuntand-o inca de acum cateva zile, iar cum lucrurile se desfasoare repede la lantul de magazine, acum vorbim de oferta urmatoare.

LIDL Romania: Mesajul pentru Clienti, ce Ajunge in Magazine

LIDL Romania are catalogul cu produsele saptamanii viitoare disponibil deja in cadrul website-ului sau, si daca inca nu ati aflat ce urmeaza sa fie nou, ar fi bine sa-l verificati cu mare atentie. LIDL Romania spune ca noile oferte vor fi disponibile incepand cu data de 22 iunie, deci mai aveti doar o zi pentru a afla care sunt surprizele din lantul de supermarket-uri din toata tara, inainte ca ele sa fie oferite pentru toata lumea.

Ești deja cu gândul la weekend? 🍖 🍔Aruncă un ochi aici și fă-ți cumpărăturile din timp: https://bit.ly/2XTrVa0 Noi pregătim grătarul, tu aprinzi gustul! #ImpreunaInSiguranta

Publicată de Lidl Romania pe Vineri, 19 iunie 2020

LIDL Romania are surprize foarte bune pregatite pentru clientii din toata tara si de aceasta data, ofertele pe care lantul de supermarket-uri le-a anuntat incepand de luni aducand foarte multe promotii, dar si unele produse noi in magazine. Ofertele sunt, desigur, limitate si de stocurile disponibile in magazinele LIDL Romania, astfel ca daca sunteti interesati cu adevarat de ceva, trebuie sa va grabiti si sa mergeti din timp pentru a cumpara orice va intereseaza.

LIDL Romania va continua sa ofere promotii foarte bune pentru produsele sale, si veti avea cu siguranta din ce sa alegeti pentru ca exista, ca de obicei, varietate din toate punctele de vedere.