HBO: Serialul Popular Oferit GRATUIT Azi pentru Toata Lumea

HBO ofera in acest weekend posibilitatea de a vedea gratuit episoadele unuia dintre cele mai populare seriale pe care le-a lansat pentru abonatii sai.

HBO watchmen

HBO este disponibil in Romania pentru toti cei care vor sa vada filmele si serialele facute de catre cei de la HBO, iar printre ele se numara si unul destul de popular care are denumirea Watchmen. In Romania serialul Watchmen este disponibil doar pentru cei care platesc abonamente HBO, sau au extraoptiunile HBO in abonamentele de televiziune, insa pentru restul lumii serialul poate fi vazut gratuit astazi de pe website-ul companiei.

HBO a decis sa ofere in mod gratuit serialul Watchmen intre 19 – 21 iunie pentru oameni din diverse tari de pe glob care vor sa-l vada, exceptie fiind Romania, si probabil alte tari, dar aveti totusi posibilitatea de a il urmari. Daca sunteti interesati sa vedeti gratuit intregul sezon al Watchmen, atunci o puteti face pe website-ul HBO.com, insa numai cu un VPN pentru o tara europeana importanta, sau pentru SUA, altfel veti fi redirectionati la website-ul din Romania.

HBO: Serialul Popular Oferit GRATUIT Azi pentru Toata Lumea

HBO filtreaza traficul in functie de tara din care vin oamenii, iar cum Romania e limitata in continutul licentiat, si nu se ofera gratuitati de acest gen, noi nu primim Watchmen gratuit, insa asta nu inseamna ca nu-l puteti vedea fara plata. Daca aveti instalat browserul Opera, de exemplu, atunci daca deschideti un tab privat, si activati VPN-ul integrat in el, atunci veti putea urmari fara probleme Watchmen de pe website-ul celor de la HBO chiar acum.

HBO va va recunoaste ca fiind un utilizator din Suedia, Olanda, SUA, America Centrala, sau de unde alegeti voi sa aveti VPN-ul activ, iar asa veti putea urmari episoadele seiarlului Watchmen astazi, in ultima zi de gratuitate. Calitatea stream-ului va depinde de VPN-ul folosit, dar si de conexiunea voastra de internet, asa ca asteptarile ar trebui sa fie temperate, insa chiar si asa, veti putea macar sa vedeti serialul HBO in mod gratuit acum.

HBO nu a spus vreodata de ce unele seriale si filme sunt oferite gratuit doar in anumite tari, desi sunt disponibile si in Romania, cum e cazul Watchmen, insa in lipsa de explicatii, puteti folosi Opera si VPN-ul integrat pentru a vedea episoadele.