GTA 6: Motivele REALE din cauza Carora Jocul Nu e Anuntat

gta 6 productie

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri in momentul de fata, iar asta pentru ca foarte multa lume isi pune speranta ca titlul le va aduce o experienta complet noua in lumea Grand Theft Auto, dar macar anuntul dezvoltarii sale intarzie sa apara.

GTA 6 nu a fost anuntat in mod oficial pana in momentul de fata de catre cei de la Take Two, sau Rockstar Games, insa un fost producator pentru a doua companie ofera si motivele reale din cauza carora jocul intarzie sa isi faca aparitia in aceasta perioada.

GTA 6 nu a fost nici macar anuntat pentru ca e greu sa faci un joc foarte bun in contextul in care specificatiile hardware ale calculatoarelor si consolelor se schimba constant, iar Rockstar Games a fost cel mai probabil concentraga pe GTA 5 pana cu vreun an, sau doi, in urma.

GTA 6 este deasemenea pe plan secund si pentru ca e mai ieftin si mai simplu sa imbunatatesti un joc existent, cum se intampla cu GTA 5 in cazul Playstation 5, decat sa dezvolti unul complet nou, iar asa Rockstar Games isi concentreaza in continuare atentia pe ceea ce are, si nu pe noutati.

“Sincer, din punct de vedere al dezvoltării, există câteva motive întemeiate. Am făcut o mulțime de jocuri pentru noi console, este foarte greu. Tehnica se schimbă constant și este foarte greu să faci un joc premium la lansare. În al doilea rând, așa cum am mai spus, actualizarea constantă a unui joc preexistent, făcându-l mai frumos, este mult mai ieftin, mult mai ușor decât unul complet nou. Așadar, dacă ar trebui să ghicesc, GTA 6 pur și simplu nu este gata, iar GTA 5 va oferi o mulțime de venituri și o experiență pe care toată lumea o știe deja și o iubește, în termen de un an de la lansarea PS5.”

GTA 6 ar putea fi lansat undeva pe la finalul anului 2021, sau poate in 2022, nimeni nu stie, iar asta deoarece Rockstar Games este cu atentia directionata in cu totul alte parti decat pe noul titlu, compania dorind sa scoata mai multi bani cu actualul GTA 5.