Huawei MATE 40 PRO: Decizia MAJORA ce face Telefonul GROZAV

Huawei MATE 40 PRO este in centrul unei decizii majore care va face telefonul cu adevarat grozav, iata ce schimbare mare va fi facuta pentru el.

Huawei MATE 40 PRO refresh

Huawei MATE 40 PRO are parte de o decizie extrem de buna luata de catre compania Huawei, una care va face telefonul unui cu adevarat grozav, asa cum se si asteptau fanii de la una semenea model de dispozitiv. Conform unuia dintre expertii care testeaza ecranele noilor modele de dispozitive electronice, Huawei MATE 40 PRO urmeaza sa aiba un ecran cu rata de refresh de 120 Hz, un upgrade substantial fata de ceea ce ofera modelul anterior.

Huawei MATE 40 PRO le va oferi, deci, clientilor fix ceea ce vedem deja de ceva vreme la alte telefoane facute de catre producatori chinezi, dar si ceea ce vedem inclusiv de la compania Samsung inca din primavara acestui an, intr-un final. Cu o rata de refresh de 120 Hz, Huawei MATE 40 PRO va fi un telefon care va oferi o fluiditate extrem de buna pentru folosirea interfetei sistemului de operare Android, ceva laudat in alte modele de telefoane.

Huawei MATE 40 PRO: Decizia MAJORA ce face Telefonul GROZAV

Huawei MATE 40 PRO ar putea sa ofere si rezolutia sa completa la aceasta rata de refresh, ceva ce nu am vazut la seria Samsung GALAXY S20 chiar de la bun inceput, si asta a generat probleme foarte mari pentru Samsung. In cazul Huawei MATE 40 PRO e improbabil ca o decizie atat de proasta sa fie luata, astfel ca ne putem astepta la o rata de refresh oferita la rezolutia maxima, cu posibilitate de modificare, totul pentru o experienta cat mai buna pentru utilizatori.

Huawei MATE 40 PRO a fost recent in centrul unor informatii care ne spuneau ca productia pentru unele componente, si implicit pentru telefon, este amanata din cauza noilor sanctiuni care au fost impuse de catre SUA. Informatia n-a fost confirmata de Huawei, dar vine de la parteneri de incredere ai acesteia, asa ca ramane de vazut in ce masura se va intampla asta, iar Huawei MATE 40 PRO nu va fi lansat in septembrie/octombrie, asa cum se preconiza, ci mai tarziu.

Huawei MATE 40 PRO ar putea fi si ceva mai scump din cauza schimbarilor pentru ecran, alte componente interne, dar si a dificultatilor de a produce toate componentele necesare pentru acest model de telefon.