Netflix: CONFIRMARE pentru Vestea Mare Asteptata de Abonati

Netflix a confirmat astazi o veste foarte importanta asteptata de catre foarte multi abonati din intreaga lume, iata ce a spus pentru abonatii din toata lumea.

Netflix lucifer

Netflix a confirmat in sfarsit in mod oficial o veste pe care foarte multi abonati din toata lumea o asteptau de foarte multa vreme, si e ceva ce cu siguranta va bucura utilizatori din intreaga lume, fara discutie. Cei de la Netflix au anuntat ca sezonul al cincilea al serialului Lucifer va fi lansat vara aceasta pentru abonatii din intreaga lume, compania americana prelunadu-l cand a fost aproape de a fi anulat, si il relanseaza mai interesant ca oricand.

Netflix a publicat si un prim trailer pentru noul sezon al serialului Lucifer, iar mai jos il puteti vedea, platforma de streaming video la cerere anuntand ca episoadele vor fi oferite incepand cu data de 21 august pentru abonati. Dupa cum puteti vedea, Lucifer trece la un cu totul alt nivel in comparatie cu ceea ce era oferit in sezoanele anterioare, cei de la Netflix punandu-le la dispozitia tuturor utilizatorilor chiar in acest moment in platforma.

Netflix: CONFIRMARE pentru Vestea Mare Asteptata de Abonati

Netflix a promovat foarte intens serialul Lucifer in ultimele saptamani, iar asta a pentru ca pregateste lansarea noului sezon, care ar putea fi si ultimul, daca interesul oamenilor vis-a-vis de titlu nu va creste substantial. Este de asteptat totusi ca multa lume sa urmareasca sezonul nou al serialului Lucifer, iar asta pentru ca exista interes masiv pentru noul sezon, iar Netflix pregateste lansarea titlului cu surprize substantial de mari incat lumea sa fie interesata de el.

66.6 secunde cu sexy Luci. Mai multe vedeți în sezonul 5. Din 21 august – partea 1.

Publicată de Netflix pe Luni, 22 iunie 2020

Netflix surprinde cu aceasta lansare pentru sezonul al cincilea al Lucifer, si asta inseamna ca productia s-a terminat cu mai mult timp in urma, dar pandemia de Coronavirus e posibil sa fi amanat distributia noului sezon. Desigur ca nu vom afla vreodata foarte clar de ce noul sezon al Lucifer va fi lansat in timpul verii, dar cert este ca de pe 21 august sezonul al cincilea va putea fi urmarit de catre Netflix, toate episoadele fiind lansate deodata.

Netflix pregateste, desigur, si multe alte surprize pentru abonatii din intreaga lume, insa trebuie sa avem rabdare pentru ca toate dintre ele sa devina disponibile pentru noi, multe urmand a fi anuntate in timp util.