Huawei: Noua REVOLUTIE Pregatita pentru Lumea Telefoanelor

Huawei pregateste o noua revolutie importanta pentru lumea telefoanelor, iata ce planuri are compania chinezeasca vis-a-vis de dispozitivele sale noi.

Huawei revolutionare

Huawei pregateste o noua revolutie pentru lumea telefoanelor mobile, una de care se vor putea bucura milioane peste milioane de oameni din intreaga lume, iar asta pentru ca ea va fi dusa mai mult ca sigur la un final fericit de catre chinezi. Huawei a brevetat un telecon care are camera selfie ascunsa sub ecran, da ati citit bune, o camera selfie ascunsa acolo unde se poate pentru ca decupajele din telefoane sa dispara, iar design-urile sa devina atractive.

Huawei nu este primul producator care are un vis de a ascunde camerele selfie sub ecranele telefoanelor, dar este cel care pare sa investeasca o buna parte din energia sa in acest proiect, si pana la urma asta e o veste grozava pentru noi. Huawei vrea sa pastreze intr-o anumita masura design-ul actualelor modele de telefoane care au fost lansate pe pietele din intreaga lume, dar vrea sa le faca deasemenea si mai atractive prin ascunderea camerelor.

Huawei: Noua REVOLUTIE Pregatita pentru Lumea Telefoanelor

Huawei revolutionare telefoane

Huawei vrea ecrane curbate spre exteriorul carcasei, sau cel putin asta se vede in momentul de fata din brevetele de inventie inregistrate de catre compania chinezeasca, nu doar in China, ci inclusiv in Europa. Scopul acestei miscari este de a aduce pentru clienti o experienta complet noua de a folosi telefoanele mobile, dar si de a iesi in evidenta intr-o piata saturata, Huawei putand fi primul producator cu o schimbare de acest gen pentru telefoane.

Huawei are totusi nevoie de ajutorul partenerilor sai care produc ecranele pentru telefoane, iar asta deoarece fara ei nu poate oferi vreodata pentru clienti dispozitive care sa arate atat de bine, ceea ce ii cam complica situatia. Pe de alta parte, Huawei are capacitatea de a-i ajuta pentru a-si duce la indeplinire planurile, si a ajunge cel mai mare producator de telefoane din lumea intreaga, asa cum trebuia sa se intample in anul 2020, inainte ca Trump sa strice tot.

Huawei are planuri foarte ambitioase pentru viitor in ciuda tuturor problemelor mari pe care Donald Trump i le face, si ramane de vazut in ce masura ele vor fi transformate, sau nu, in realitate, si cat va dura pana cand se va intampla asta.