Vodafone: Anuntul IMPORTANT care-i Vizeaza pe TOTI Romanii

Vodafone a facut un anunt important care ii vizeaza pe toti romanii astazi, iata ce mesaj are operatorul si pentru oamenii din toata lumea acum.

Vodafone global

Vodafone a publicat astazi un anunt foarte interesant, dar si foarte important, pentru toti romanii, unul de care ar trebui sa stie foarte multa lume, iar asta pentru ca vorbim despre o noua initiativa globala buna. Vorbim despre o initiativa globala in care cei de la Vodafone sunt implicati pentru a sustine in continuare lupta impotriva Coronavirus, iar ea implica unele dintre cele mai mari vedete din lume, si un eveniment ce are loc sambata.

Vodafone ii anunta pe toti romanii ca sambata, 27 iunie, va ave loc acest eveniment exclusiv online pentru toata planeta, iar operatorul telecom din Romania va transmite totl live. Spre deosebire de alte evenimente pe care cei de la Vodafone le-au transmis prin intermediul paginii lor de pe Facebook, de aceasta data vorbim despre unul care va fi transmis doar pe website-ul sau, astfel ca doar acolo veti putea intra pentru a-l urmari integral.

Vodafone: Anuntul IMPORTANT care-i Vizeaza pe TOTI Romanii

Vodafone este la al doilea eveniment de acest gen pe care il transmite pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca acum cateva luni a transmis o alta initiativa globala tot pentru a sustine lupta impotriva noului Coronavirus. Atunci s-au strans zeci de milioane de dolari multumita reprezentantiilor sustinute de catre vedete importante din intreaga lume, iar cei de la Vodafone repeta ideea pentru a putea sustine in continuare lupta impotriva acestui virus.

Sâmbătă, 27 iunie, ne alăturăm celor mai mari artiști, cercetători și filantropi din lume în lupta împotriva…

Publicată de Vodafone Romania pe Marţi, 23 iunie 2020

Vodafone anunta acest eveniment dupa ce timp de cateva saptamani a transmis evenimente artistice din Romania care au avut in centru artisti romani, insa acum revine la cele globale, mai importante. Actori precum Salma Hayek, Diane Kruger, comediantul Ricky Gervais, si muzicieni precum trupa Coldplay, sau Miley Cirus, vor fi prezenti in cadrul acestui eveniment special, astfel ca veti avea ce sa urmariti in cursul zilei de sambata, 27 iunie.

Vodafone transmite totul in mod gratuit pentru utilizatorii din intreaga lume, nu doar pentru cei din Romania, astfel ca ramane doar sa ne bucuram de spectacolul care va fi realizat de catre toate aceste vedete.