Kaufland: SURPRIZE Mari in TOATE Magazinele, ce are GRATUIT

Kaufland a facut un anunt foarte important pentru clientii romani din toata tara, iata ce are gratuit in toate magazinele, si cum poti obtine acum ce vrei.

Kaufland voturi produse

Kaufland continua sa isi bucure toti clientii din Romania cu surprize mari pe care le pregateste constant in toate magazinele din tara, iar astazi vine cu o noua cerere pentru cei care ajung in ele. Mai exact, cei de la Kaufland le cer clientilor sa voteze in continuare produsele favorite pentru campania prin care sunt oferite unele gratuite atunci cand suficient de multe voturi sunt adunate de la clienti pentru campania pe care o desfasoara lantul de hypermarket-uri.

Kaufland a creat aceasta promotie speciala pentru clientii din Romania in ideea de a le oferi posibilitatea de a alege ce produs gratuit sa primeasca in momentul in care profita de campanie si fac cumparaturile din magazinele sale. Kaufland le cere oamenilor sa mearga pe website-ul sau pentru a vota unul dintre cele trei produse care va fi oferit gratuit in dublu exemplar pentru clientii din toate magazinele, insa totul e decis in baza voturilor date de oameni.

Kaufland: SURPRIZE Mari in TOATE Magazinele, ce are GRATUIT

Kaufland are o varietate de produse incluse in aceasta campanie, majoritatea dintre ele nu foarte scumpe, mai ales ca unul dintre ele este oferit gratuit ca parte a promotiei. Kaufland ofera aceasta promotie doar pentru cei care au si card de fidelitate de la magazin, astfel ca nu va veti putea bucura de produsul gratuit daca aveti un asemenea card digital care poate fi folosit in magazinele din toata tara pentru achizitii cu oferte bune.

Kaufland voturi produse

Kaufland ofera cardurile sale de fidelitate pentru toti cei care vor sa profite de promotii foarte bune in toate magazinele, iar daca inca nu v-ati facut unul, o puteti face in oricare magazin. Acesta este disponibil si in aplicatia pe care Kaufland o are, iar tot acolo va fi inclus si un voucher care va permite sa primiti gratuit cele doua produse care sunt oferite in aceasta campanie, daca cel votat de catre voi va fi ales si de altii, si va castiga.

Kaufland desfasoara aceasta campanie in mod regulat, si in fiecare zi veti gasi cate un alt produs pentru care veti putea vota pentru a-l primi gratuit de la lantul de hypermarket-uri.