DACIA Duster 2021: Vestile foarte PROASTE pentru Noul SUV

DACIA Duster 2021 este asteptat de catre foarte multa lume, insa din pacate vin si niste vesti proaste pentru cei care vor dori sa cumpere masina noua.

DACIA Duster 2021 ignorat

DACIA Duster 2021 este urmatorul facelift pentru seria de SUV-uri pe care DACIA le vinde in Romania, si in multe zone din Europa, iar asteptarile sunt, desigur, foarte mari in ceea ce priveste masina. Vorbim despre un upgrade care nu va aduce chiar tot ceea ce asteapta oamenii, ia asta pentru ca DACIA Duster 2021 va fi unul dintre upgrade-urile mici pe care le vedem in general la masinile de la diversi producatori, adica e oferit putin pentru a mai impulsiona vanzarile.

DACIA Duster 2021 nu va veni cu noua platforma CMF-B pe care mai toate modelele noi de masini DACIA din 2021 o vor avea, aceasta reprezentand o foarte mare schimbare pentru strategia de productie a companiei. Platforma CMF-B este adusa de la modelele Renault vandute de ceva vreme de catre francezi, insa DACIA Duster 2021 este trecut cu vederea in ceea ce priveste toate schimbarile care vor veni anul viitor, acest upgrade fiind pastrat pentru DACIA Duster 3.

DACIA Duster 2021: Vestile foarte PROASTE pentru Noul SUV

DACIA Duster 2021 ar trebui sa arate cam ca modelele vandute sub brand-ul Renault America de Sud, de exemplu, acolo SUV-ul avand un design putin mai modern, cu un sistem de infotainment mai bun, si alte schimbari. Nu ma astept ca in Romania DACIA Duster 2021 sa vina cu altceva decat ceea ce a fost facut acolo de catre Renault pentru a-si vinde masinile, iar asta pentru ca ne referim, pana la urma, la o companie care vinde masini ieftine.

DACIA Duster 2021 va fi, daca nu ma insel, singura masina noua de la DACIA din 2021 care nu va veni cu un upgrade substantial pe partea de design interior, sau exterior, dar si de platforma. Din cate stiu eu, toate celelalte masini vor avea parte de imbunatatiri radicale, fiind pregatit inclusiv un nou SUV cu 7 locuri, dar in cazul DACIA Duster 2021 e foarte doar de schimbari mici, multe, fara impact general extrem de mare pentru clienti.

DACIA Duster 2021 ar trebui sa fie prezentata in cadrul salonului auto de la Paris, care ar trebui sa fie organizat undeva prin octombrie, insa lansarea ar trebui sa aiba loc la inceputul anului 2021.