WhatsApp: Cea mai MARE AMENINTARE pentru Aplicatia Facebook

WhatsApp are dezvaluita cea mai mare amenintare care exista pentru aplicatia de mesagerie in momentul de fata, iata de ce se teme Facebook acum.

WhatsApp imessage

WhatsApp este cea mai mare aplicatie de mesagerie de pe planeta, cu peste 2 miliarde de utilizatori in intreaga lume, iar cifra este una surprinzatoare avand in vedere ca vorbim totusi despre peste un sfert din populatia planetei. In ciuda faptului ca WhatsApp are cea mai mare baza de utilizatori din intreaga lume, presedintele companiei Facebook a declarat in 2018 ca exista si o mare amenintare pentru ea, aceasta fiind reprezentata de o mare platforma competitoare.

WhatsApp are in iMessage, platforma de mesagerie a Apple pentru iPhone, iPad, Mac, etc, cea mai mare amenintare, conform presedintelui Facebook, iar asta e o surpriza foarte interesanta. Conform lui Mark Zuckerberg, iMessage este cea mai mare amenintare pentru WhatsApp in special in unele tari foarte importante cum ar fi SUA, si alte tari europene, iar asta conteaza foarte mult pentru ca vorbim despre multi utilizatori cu telefoane care genereaza si bani.

WhatsApp: Cea mai MARE AMENINTARE pentru Aplicatia Facebook

WhatsApp are sute de milioane de utilizatori in tari ca India, sau Brazilia, acolo unde produsele Apple nu sunt la fel de populare pentru ca sunt scumpe, iar populatia nu-si permite sa le cumpere in cantitati mari. In tarile cu un grad ridicat de dezvoltare, si cu o putere de cumparare mare, lucrurile stau altfel, iar WhatsApp vede acolo o amenintare reala pentru platforma sa, ceea ce e pana la urma si normal pentru ca e imposibil sa aiba un monopol.

WhatsApp ramane totusi o aplicatie extrem de populara si de dorita de catre utilizatori din intreaga lume, si indiferent ce amenintari ar exista, indiferent unde, sansele sa fie depasita curand sunt infime. WhatsApp implementeaza in mod constant noutati importante pentru utilizatorii sai din intreaga lume, multe dintre ele extrem de interesante, iar per total ele atrag si noi utilizatori, cel putin atat timp cat utilizatorii sunt tinuti fericiti de catre ceea ce e oferit.

WhatsApp va implementa destul de curand si reclame in aplicatie, iar asta ar putea face multi utilizatori sa paraseasca platforma, foarte multe persoane amenintand ca vor face asta daca vor incepe sa vada reclame.