Kaufland: Anunt pentru TOATE Magazinele, ce Ofera GRATUIT

Kaufland are un anunt de interes pentru toate magazinele sale din tara, iata ce ofera gratuit lantul de hypermarket-uri pentru clientii sai din Romania.

Kaufland plus

Kaufland a facut un anunt special pentru toti clientii sai din Romania in ceea ce priveste magazinele in careare atat de multe produse disponibile, si e ceva de care foarte multa lume ar trebui sa stie chiar acum. Vorbim despre vesti foarte bune de la cei de la Kaufland, lantul de hypermarket-uri spunandu-le clientilor ca in fiecare zi de luni, sau marti, clientii au posibilitatea de a cumpara produse cu un plus de reduceri, ceva binevenit oricand.

Kaufland spune ca in zilele de luni, sau marti, clientii sai din Romania au reduceri “in plus” in comparatie cu oricare alte zile din saptamana, deci puteti face economii substantiale la orice vreti sa cumparati. Puteti vedea mai jos ca e vorba atat de preturi mai mici pentru unele produse, cat si despre anumite produse care sunt oferite gratuit in cadrul unor promotii, deci in final clientii sunt cei care castiga cate ceva dina ceste campanii.

Kaufland: Anunt pentru TOATE Magazinele, ce Ofera GRATUIT

Kaufland desfasoara in toate magazinele sale din Romania aceasta campanie de reduceri foarte bune, si puteti vedea ca vorbim despre o serie de oferte care sunt listate in cadrul website-ului sau. Acolo veti putea vedea fiecare promotie buna in parte, si desigur ca exista foarte multe dintre care puteti alege, cei de la Kaufland avand grija sa gaseasca cate ceva pentru fiecare dintre clientii care sunt dornici sa cumpere produse bune si ieftine.

La Kaufand găsești tot ce ai nevoie cu #oSinguraOprire. 😍Salvează în calendar zilele de luni și marți și economisești în plus. 😉Cu noi, veștile bune nu se opresc niciodată. 👉 www.kaufland.ro 👈

Publicată de Kaufland Romania pe Duminică, 28 iunie 2020

Kaufland desfasoara aceasta campanie in paralel cu cea prin care ofera un produs gratuit, la unul cumparat, pentru clientii sai care voteaza produsul gratuit in cadrul website-ului sau. Pentru a beneficia de acea promotie e necesar ca oamenii sa aiba un card de fidelitate emis de catre cei de la Kaufland, iar cu ajutorul sau vor merge acasa cu un produs in plus fata de ceea ce au cumparat, adica ceva similar cu ceea ce vedem la aceasta promotie.

Kaufland desfasoarea aceste promotii in fiecare zi de luni si marti, astfel ca aveti ample oportunitati sa profitati de reduceri foarte bune pe care in mod normal nu le-ati avea disponibile.