Avertizarea Politiei Romane privind tigarile contrafacute

Avertizarea Politiei Romanie tigarile contrafacute

Politia Romana a publicat astazi ceea ce ar trebui sa fie o foarte mare avertizare pentru cei care fumeaza, dar decid sa mai profite de unele “oferte”, care in realitate sunt doar otrava facuta de catre oameni fara scrupule care vor doar sa obtina bani.

Politia Romana prezinta mai jos rezultatul a uneia dintre cele 41 de perchezitii facute la persoane carea faceau “tigari” in curte, si le vindeau pe internet la preturi mai mici decat ale produselor originale, dar in cutii ale unor producatori cunoscuti.

“Ai găsit o ofertă on-line bună la țigări? Și noi, iar în dimineața asta am fost să o verificăm la fața locului.

Chiar acum polițiștii efectuează 41 de percheziții în Ilfov, Ialomița, Călărași, Bacău, Prahova, Satu Mare și București la mai multe persoane bănuite că ar fi ,,fabricat” tutun.

Dacă alchimiștii încercau obțină aur din amestecarea mai multor substanțe, persoanele pe care le-am vizitat în această dimineață au încercat să obțină rețeta tutunului de succes.

Vreți să o aflați?

Se ia tutunul vrac, se fierbe, se adaugă ,,arome”, apoi se ambalează sub numele unor branduri cunoscute și se vinde on-line celor dornici de un chilipir. Nu încercați acasă, venim să verificăm!

Nu încurajăm fumatul, dar un sfat vă putem oferi…până vă lăsați de fumat. Cumpărați din surse autorizate, nu știți niciodată ce se află în interiorul unei țigări fabricate în condiții neverificate!”

Ai găsit o ofertă on-line bună la țigări? Și noi, iar în dimineața asta am fost să o verificăm la fața locului. Chiar…

Publicată de Politia Romana pe Duminică, 28 iunie 2020