Samsung GALAXY Note 20: PROBLEMA Mostenita de la GALAXY S20

Samsung GALAXY Note 20 va veni cu o problema importanta care este mostenita de la seria GALAXY S20, iata ce se intampla cu noul model de telefon.

Samsung GALAXY Note 20 mostenire

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa aiba o problema pe care o “mosteneste” de la seria Samsung GALAXY S20, iar asta in conditiile in care foarte multi utilizatori s-au plans din cauza situatiei. Stiti prea bine ca de la bun inceput seria S20 a fost lansata cu un ecran care are rata de refresh de 120 Hz, dar aceasta nu era disponibila pentru rezolutia maxima WQHD+ a telefoanelor, si se pare ca in Samsung GALAXY Note 20 lucrurile vor sta la fel.

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa aba tot un ecran cu rata de refresh de 120 Hz, aparent chiar imbunatatit in raport cu seria S20, dar din pacate problema rezolutiei nu va fi rezolvata. Seria S20 avea rata de refresh de 120 Hz limitata doar pentru rezolutia Full HD, iar in cazul Samsung GALAXY Note 20 lucrurile ar putea sta chiar la fel, deci e bine sa fiti pregatiti pentru aceasta decizie care ar fi fost luata de catre cei de la Samsugn pentru telefon.

Samsung GALAXY Note 20: PROBLEMA Mostenita de la GALAXY S20

Samsung GALAXY Note 20 va avea totusi rezolvata problema care a generat mari batai de cap pentru utilizatorii GALAXY S20 Ultra cu sistemul de focalizare automata a camerei. O actualizare lansata de catre Samsung a rezolvat, cel putin partial, situatia, insa se pare ca abia in Samsung GALAXY Note 20 lucrurile vor fi oferite in forma “normala” in care ar fi trebuit sa ajunga de la bun inceput pentru toti utilizatorii, ceea ce e foarte bine pentru noi.

Samsung GALAXY Note 20 va avea parte si de multe alte schimbari mai mari pentru utilizatorii din intreaga lume, iar ecranul va sta intr-o mare masura chiar in centrul lor. Separat de asta, Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa aiba o baterie mai mare si mai buna, memorie RAM mai rapida, si un mediu de stocare mult mai rapid, dar si mai eficient, totul pentru ca experienta de utilizare a noului model de telefon sa fie una mult mai buna.

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat, cel mai probabil, in cadrul unei conferinte online care ar urma sa aiba loc in ziua de 5 august, dar lansare ain magazine va avea loc mult mai tarziu.