Huawei: LUNGA Asteptare care poate Aduce o MARE Schimbare

Huawei are in fata o asteptare lunga si grea, care in final poate aduce o extrem de mare schimbare pe care foarte multa lume o asteapta de ceva vreme deja.

huawei asteptare

Huawei poate avea parte de o asteptare foarte scurta pentru ca una dintre cele mai mari probleme ale sale sa fie rezolvata, si asta poate veni ca un foarte mare beneficiu pentru sute de milioane de clienti de-ai sai. Huawei poate scapa din toamna de Donald Trump, alegerile prezidentiale din SUA urmand a avea loc in noiembrie, daca pandemia de Coronavirus va permite acest lucru, iar dupa cum arata lucrurile acum, e posibil sa vedem o schimbare la Casa Alba.

Huawei este vanata de catre Donald Trump in toata lumea pentru ca are un razboi personal cu China, iar compania este o victima colaterala in toata aceasta situatie, dar lucrurile s-ar putea schimba radical. Daca Donald Trump ar pleca de la Casa Alba, atunci noul presedinte al SUA ar putea lua decizia de a anula sanctiunile care au fost impuse impotriva Huawei, iar asta i-ar permite companiei sa isi reia activitatea la capacitate normala foarte rapid.

Huawei: LUNGA Asteptare care poate Aduce o MARE Schimbare

Huawei a fost aproape de a deveni cel mai mare vanzator de telefoane mobile din lume inainte ca Donald Trump sa ii impuna sanctiuni care sa afecteze mai mult consumatorii decat compania. Cei de la Huawei s-au descurcat uimitor de bine in ciuda sanctiunilor care i-au fost impuse de catre Donald Trump, ceea ce a venit ca o m mare surpriza, iar o plecare a presedintelui SUA de la Casa Alba ar putea-o scuti de problemele actuale.

Huawei a reusit in luna mai sa surprinda pe toata lumea cu o depasire a Samsung in vanzarile de telefoane, in ciuda sanctiunilor, iar fara ele, ar fi reusit de mult sa-i depaseasca pe coreeni. Acelasi lucru e asteptat sa se intample si daca sanctiunile vor fi ridicate, cei de la Huawei avand totul pregatit pentru a reimplementa serviciile si aplicatiile Google in telefoanele noi, iar asta le-ar face dispozitivele extrem de cautate de catre clienti.

Huawei va deveni o reala problema pentru Samsung daca Donald Trump va pleca de la Casa Alba, insa ramane de vazut ce va decide SUA la alegerile care vor avea loc in toamna acestui an.