Netflix: SURPRINDE Abonatii cu ceea ce NU mai Parea Posibil

Netflix isi surprinde abonatii din intreaga lume cu ceea ce multi dintre ei nu credeau ca vor mai vedea de la companie, iata ce este oferit pentru noi.

Netflix eforturi

Netflix este o companie foarte surprinzatoare, iar foarte multi abonati din intreaga lume au parte de vesti neasteptat de bune, cand nu credeau ca acest lucru mai este posibil in ceea ce ii priveste. Mai exact, in ciuda faptului ca multe dintre productiile Netflix au fost oprite din cauza pandemiei de Coronavirus, platforma de streaming video de la cerere continua sa ofere lunar zeci de titluri noi, foarte multe dintre ele fiind chiar productii originale.

Netflix are programata doar in luna iulie lansarea catorva zeci de noi productii originale, acestea fiind facute cu mult inainte ca pandemia de Coronavirus sa blocheze intr-o foarte mare masura filmarile de seriale si filme. Cei de la Netflix si-au pregatit cu mult inainte o buna parte dintre filmele si serialele pe care au dorit sa le ofere pentru clientii din intreaga lume, iar acum continua lansarile desi unele dintre platformele competitoare nu au la fel de mult continut.

Netflix: SURPRINDE Abonatii cu ceea ce NU mai Parea Posibil

Netflix a promis prin primavara ca va continua sa isi surprinda clientii din intreaga lume cu productiile pe care le asteapta de foarte multa vreme, iar aceste promisiuni nu s-au dovedit a fi desarte. Netflix are atat de multe noutati pregatite pentru clienti incat multa lume se intreaba daca se va opri vreodata fluxul de filme si seriale pe care compania continua sa le lanseze pentru clientii din toata lumea, si numarul acestora este surprinzator de mare.

Netflix are peste 170 de milioane de abonati in intreaga lume, si castiga multe miliarde de dolar in fiecare luna, deci e normal sa vrea sa isi tina clientii multumiti cu ceea ce au la dispozitie. Desigur ca pentru a continua sa aiba oferte bune in plina pandemie a fost nevoie de unele investitii masive, dar si eforturi surprinzator de mari, insa in final abonatii celor de la Netflix sunt cei care au cel mai mult de castigat de pe urma muncii companiei.

Netflix pregateste inclusiv pentru 2021 multe productii noi, mai ales ca in anumite tari a reinceput productia de continut, deci sunt in continuare surprize grozave pregatite pentru abonati.