DIGI Mobil: Anuntul URIAS care i-a BLOCAT pe TOTI Romanii

DIGI Mobil a facut un anunt urias care i-a luat prin surprindere pe toti romanii, nu doar pe clientii sai, iata ce mesaj are operatorul pentru toata lumea.

DIGI Mobil inclus

DIGI Mobil a avut ieri facut, de catre grupul DIGI, un anunt foarte important care vine ca o surpriza foarte buna atat pentru clientii existenti, cat si pentru ceilalti romani care au fost, sau sunt, interesati sa profite de serviciile sale. Cei de la DIGI Mobil au pornita in momentul de fata o campanie de reduceri numita teleportarea, aceasta aducandu-le romanilor posibilitatea de a beneficia de reduceri pentru preturile abonamentelor de telefonie mobila.

DIGI Mobil, asa cum v-am spus deja zilele trecute, ofera pentru toti romanii posibilitatea de a beneficia de reducere de 50% timp de 6 luni de zile pentru abonamentele de telefonie disponibile. Spre deosebire de ofertele anterioare, aceasta nu este doar o simpla oferta de portare de la DIGI Mobil, ci o oferta de care poate profita oricine, inclusiv clientii existenti care vor sa faca un upgrade de la abonamentul actual la unul superior, pentru servicii mai bune.

DIGI Mobil: Anuntul URIAS care i-a BLOCAT pe TOTI Romanii

DIGI Mobil impune ca abonamentele sa fie incheiate pentru o perioada de doi ani de zile astfel incat reducerea sa fie oferita timp de 6 luni de zile, ceva ce am vazut inclusiv in cazul ofertelor anterioare. DIGI Mobil desfasoara aceasta campanie exclusiv online, deci nu trebuie sa mergeti in vreun punct de prezenta al companiei pentru ca nu veti putea activa un abonament DIGI Mobil in baza acestei promotii, totul trebuind facut doar online, prin website-ul operatorului.

DIGI Mobil este prins intr-o lupta concurentiala acerba cu Telekom, care are oferte la fel de bune in aceasta perioada pentru a-si creste nivelul de portari in propria retea, iar pentru clienti vestile sunt foarte bune. DIGI Mobil are aceleasi abonamente pe care le ofera de ani de zile pentru clientii din Romania, deci nu vorbim despre vreo schimbare aici, ele avand totul nelimitat la preturi de pana la 5 euro, care se transforma in 2.5 euro in perioada aceasta.

DIGI Mobil desfasoara aceasta campanie promotionala pana in weeend, decia veti destul timp sa profitati de reducere, mai ales ca nu exista limitari in ceea ce priveste stocurile.