Raiffeisen Bank: SURPRINDE cu un Anunt Nou pentru Romani

Raiffeisen Bank surprinde astazi cu un nou anunt important cu privire la romani, iata ce transmite banca in momentul de fata, si cat de importante ste.

Raiffeisen Bank formare

Raiffeisen Bank vine astazi cu un nou anunt surprinzator cu privire la romanii care ii sunt clienti, dar nu numai, binecunoscuta banca din Romania publicand o serie de informatii dintr-un studiu facut in tara. Cei de la Raiffeisen Bank au publicat informatii cu privire la obiceiurile financiare ale romanilor dupa starea de urgenta, si puteti vedea cm s-au schimbat lucrurile in tara noastra, in bine, pentru multe dintre persoane.

Raiffeisen Bank spune ca dupa starea de urgenta, 54% dintre romani au continuat, sau au inceput, sa faca plati cu cardul, sau online, atunci cand cumpara diverse produse, sau servicii. 44% au inceput sa-si planifice cheltuielile lunare, ceea ce e foarte bine, pentru ca asa pot sti cati bani au la dispozitie pentru diverse activitati, in timp ce 36% au inceput sa faca lunar economii pentru a avea, la nevoie, bani de care sa se foloseasca indiferent cu vor.

Raiffeisen Bank: SURPRINDE cu un Anunt Nou pentru Romani

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca 25% dintre romani continua dupa starea de urgenta sa foloseasca serviciile de mobile banking in loc sa mearga la o agentie bancara sa faca asta. Mai mult decat atat, 24% au inceput sa-si verifice rapoartele de plati din contul bancar, si asta mai mult ca sigur pentru a avea o evidenta mai clara cu privire la banii care sunt cheltuiti in mod lunar, si aici vorbim din nou despre vesti foarte bune pentru clienti.

Trei sferturi din români și-au reevaluat comportamentul financiar în ultima perioadă. 💸📲Astfel, tot mai mulți au…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Luni, 29 iunie 2020

Raiffeisen Bank a afirmat deasemenea ca 12% dintre clienti au inceput sa-si automatizeze economiile, iar aici vorbim despre noile servicii care sunt oferite de catre unele banci pentru a economisi bani. Cateva dintre cele din Romania, inclusiv Raiffeisen Bank, au implementat sisteme care adauga automat bani in conturile de economii lunar, sau la fiecare plata, si asta pentru a ii ajuta pe cei care nu sunt in stare sa faca singuri economii anual.

Raiffeisen Bank adauga aceste informatii din studiu la celelalte pe care le-am vazut din studii similare publicate de catre banca, si e bine sa aflam ceea ce se intampla cu Romanii in aceasta perioada.