GTA 6: SURPRIZELE MARI la care Multi Fani NU s-ar fi Gandit

GTA 6 extraordinar

GTA 6 este un joc al surprizelor, foarte multe dintre ele urmand a fi si foarte mari, iar fanii care asteapta jocul nu s-ar fi gandit pana recent ca ar putea avea parte de schimbari atat de mari pentru un joc pe care il asteptam totusi peste destul de mult timp.

GTA 6 va fi un joc foarte complex, care va avea implementate foarte multe noutati, insa va fi gandit pentru a fi jucat in principal online, si va fi actualizat cu noi misiuni, si harti, in decursul anilor, totul pentru a tine oamenii “legati” de el, asa cum se intampla cu GTA 5.

GTA 6 este un joc extrem de complex, ceva ce desigur ca nu se astepta chiar atat de multa lume, mai ales daca ne uitam la ceea ce a pornit ca GTA 5, insa Rockstar Games va avea o abordare complet diferita a situatiei pentru viitorul sau titlu important.

GTA 6 ar putea fi oferit chiar si gratuit in momentul lansarii, ceva ce ar bucura foarte multa lume, insa totul doar in masura in care va exista si o platforma online puternica din care Rockstar Games si Take Two sa scoata banii pe care ii asteapta de la acest titlu.

GTA 6 va fi lansat prin 2022, sau 2023, adica peste foarte mult timp de acum incolo, sa ca exista ample oportunitati pentru a afla mai multe dintre marile noutati la care se lucreaza de ceva vreme de catre compania americana pentru noul sau joc.