Windows 10: Problema CIUDATA ce ii ENERVEAZA pe Utilizatori

Windows 10 are o problema ciudata care ii enerveaza pe utilizatorii din intreaga lume, iata ce-a mai stricat de aceasta data compania Microsoft.

Windows 10 istoric

Windows 10 are o noua problema ciudata care ii enerveaza pe oamenii care folosesc sistemul de operare in propriile calculatoare, si e ceva ce n-ar fi trebuit sa existe, dar iata ca realitatea e alta. Problema pe care Windows 10 o are in momentul de fata este cu Windows Defender, software-ul menit sa descopere probleme de securitate are de fapt problemele sale, si raporteaza unele aplicatii inexistente in calculatoare ca fiind probleme de securitate.

Windows 10 a inceput sa le afiseze utilizatorilor alerte de la Windows Defender pentru aplicatii pe care oamenii le-au avut la un moment dat instalate in propriile calculatoare, dar care au fost sterse deja de ceva vreme. Problema aceasta a aparut dupa instalarea May 2020 Update pentru Windows 10, iar pana in momentul de fata nimeni nu isi poate explica de ce software-ul raporteaza aplicatii care nu se afla in calculatoare cand e facuta o scanare.

Windows 10: Problema CIUDATA ce ii ENERVEAZA pe Utilizatori

Windows 10 pare sa aiba o problema cu istoricul de scanare, iar asta pentru ca acele aplicatii ar fi fost detectate la un moment dat ca unele potential periculoase pentru PC, insa utilizatorii le-au sters deja din calculatoarele lor. Cei de la Microsoft n-au confirmat pana acum ca stiu despre aceasta problema serioasa a Windows 10, dar e destul de clar ca o vor rezolva dupa ce vor afla ca ea exista, mai ales ca Windows Defender e un sistem foarte important pentru PC-uri.

Windows 10 are in Windows Defender un sistem de securitate care ar trebui sa descopere orice fel de fisiere care au potential malitios pentru PC-uri, dar lucrurile devin cam enervand cand constant ti se raporteaza aplicatii deja sterse. Exista o solutie pentru cei cu Windows 10 care implica stergerea unor registre, dar Microsoft ar trebui sa rezolve situatia singura cu o actualizare care sa readuca lucrurile la normal, si sa permita folosirea Windows Defender.

Windows 10 nu are problema aceasta pe toate calculatoarele care au instalat deja May 2020 Update, dar daca o intampinati, e bine sa stiti ca exista o oarecare solutie pentru aceasta situatie enervanta.

Articolul precedentSamsung GALAXY Note 20: PROBLEMA Mostenita de la GALAXY S20
Articolul următoriOS 14: 250 de NOUTATI pentru iPhone si iPad (VIDEO)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.