Politia Romana: cum sunt permise petrecerile de catre autoritati

Politia Romana petreceri

Politia Romana vine astazi cu o atentionare de care foarte multa lume ar trebui sa stie, iar asta pentru ca vorbim despre o situatie in care daca nu se respecta legislatia privind starea de alerta, oamenii pot primi amenzi destul de consistente de la autoritati.

Politia Romana le readuce aminte oamenilor ca in spatiile inchise nu pot fi organizate in aceasta perioada petreceri, iar in spatiile deschise ele trebuie organizate in anumite conditii, altfel sunt aplicate amenzi destul de considerabile pentru cei care incalca legea.

“Petrecerile în spațiile închise sunt interzise în acest moment, doar cele în aer liber pot avea loc, dar cu respectarea normelor legale în vigoare, impuse pe perioada stării de alertă.

Reamintim că deranjarea ordinii și liniștii publice, în urma unor astfel de petreceri se sancționează, iar conform legii 192/2019, săvârșirea în mod repetat a faptei se sancționează cu amendă de la 3.000 la 6.000 de lei.”

Petrecerile în spațiile închise sunt interzise în acest moment, doar cele în aer liber pot avea loc, dar cu respectarea…

Publicată de Politia Romana pe Joi, 2 iulie 2020