Facebook: Noul scandal de proportii din cauza problemelor mari

facebook scandal proportii probleme

Facebook este implicata din nou intr-un scandal de proportii dupa ce a recunoscut in mod oficial faptul ca le-a permis un dezvoltatori sa acceseze date ale utilizatorilor platformei de socializare, chiar daca a promis ca nu va face asta.

Facebook a recunoscut ca nu mai putin de 5000 de dezvoltatori au avut acces la datele personale ale utilizatorilor platformei de socializare dincolo de perioada de timp in care ar fi trebuit sa poata vedea respectivele informatii.

Facebook a anuntat acum ceva timp ca le va interzice dezvoltatorilor de aplicatii sa acceseze datele utilizatorilor daca acestia nu mai sunt activi de peste 90 de zile, dar nu a impus efectiv aceasta limita de timp, din pacate.

“Însă recent, am descoperit că în unele cazuri aplicațiile au continuat să primească datele pe care oamenii le-au autorizat anterior, chiar dacă se pare că nu au utilizat aplicația în ultimele 90 de zile. De exemplu, acest lucru s-ar putea întâmpla dacă cineva a folosit o aplicație de fitness pentru a-și invita prietenii din orașul natal la un antrenament, dar nu am recunoscut că unii dintre prietenii lor au fost inactivi de mai multe luni.”