Vodafone: SURPRIZA URIASA Anuntata pentru Clientii Romani

Vodafone are o surpriza uriasa anuntata pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa faca operatorul, si cat de mult ne ajuta pe noi toti.

Vodafone audi

Vodafone a surprins astazi extrem de multa lume cu un anunt urias care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iar asta in conditiile in care compania avea oricum in mod constant vesti bune pentru clienti. Vodafone si-a anuntat acum clientii ca in MyVodafone ii asteapta o gama foarte variata de premii noi de care ei se pot bucura, insa asta doar daca raspund in mod corect la intrebarii verii, si desigur daca vor colectiona cartonasele extra disponibile.

Vodafone are un concurs special in vara aceasta, iar asta pentru ca vorbim despre premii extrem de interesante pe care le ofera pentru clientii sai din Romania, printre care se numara doua masini, si nu numai. Cei de la Vodafone au pus la bataie in acest concurs doua masini Audi A1 Sportsback, un apartament la munte pentru o perioada de un an de zile, 300 de vouchere pentru amenajare interioara de la Vivre, si premii de 1000 de euro, in LEI.

Vodafone: SURPRIZA URIASA Anuntata pentru Clientii Romani

Vodafone are in cadrul website-ului sau detalii cu privire la acest concurs, insa el se desfasoara prin aplicatia MyVodafone, care este disponibila pentru toate telefoanele mobile iPhone si Android. In cadrul acestei aplicatii clientii celor de la Vodafone au ocazia de a raspunde la o serie de intrebari, si de a primi cartonase pe care le pot colectiona, acestea ajutandu-i sa castige premiile care sunt puse in joc, si puteti vedea ca exista unele foarte bune.

Vara vine cu premii noi în MyVodafone. În plus, răspunde corect în fiecare zi la Întrebările Verii și primești extra…

Publicată de Vodafone Romania pe Miercuri, 1 iulie 2020

Vodafone vine cu un nou concurs special pentru aceasta vara, iar separat de premiile de mai sus, operatorul ofera inclusiv 400 de mini routere WiFi mobile pentru cei interesati de oferte. Practic, sunt sute de premii de valoare totala foarte mare pe care cei de la Vodafone le ofera pentru clientii din Romania in momentul de fata, iar asta in conditiile in care clientii nu trebuie sa faca atat de mare lucru pentru a castiga cartonasele puse in joc.

Vodafone desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, astfel ca aveti o perioada limitata in care va puteti inscrie pentru a participa la promotia care se desfasoara acum.