ING Bank: ATENTIE, Anuntul foarte IMPORTANT pentru Clienti

ING Bank are un anunt extrem de important la care trebuie sa fie atenti toti clientii sai din Romania, iata ce a spus banca cu doar cateva minute in urma.

ING Bank lucrari

ING Bank a facut cu doar cateva zeci de minute in urma un anunt extrem de important pentru toti clientii din Romania, si este ceva ce ar trebui sa stii chiar acum, pentru ca te vizeaza in mod direct. ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, si are unul dintre cele mai performante sisteme de online banking din tara noastra, iar la acest sistem urmeaza sa aiba loc o serie de imbunatatiri foarte importante de care ar trebui sa stie toata lumea.

ING Bank a anuntat ca in cursul acestei nopti, intre orele 01:00 – 05:30 urmeaza sa fie blocate unele dintre serviciile de internet banking pe care banca din Romania le ofera pentru clienti. Vorbim despre faptul ca HomeBank si ING Business vor fi indisponibile pentru clientii ING Bank, deci daca aveti nevoie sa faceti ceva prin intermediul lor, ar fi bine sa faceti acest lucru acum, iar asta pentru ca peste noapte va fi imposibil, din pacate.

ING Bank: ATENTIE, Anuntul foarte IMPORTANT pentru Clienti

ING Bank va bloca deasemenea si posibilitatea de a folosi bancomatele sale din cursul acelor ore, astfel daca aveti nevoie de bani, acum e momentul sa ii scoateti, deoarece peste noapte va fi imposibil. Pe de alta parte, cei de la ING Bank sustin ca vom putea folosi cardurile pentru a face plati oriunde avem nevoie, iar Call Center-ul va fi deasemenea disponibil pentru cei care au orice fel de probleme, si simt nevoia sa ceara ajutor de la banca acum.

ING Bank spune ca daca aveti nevoie urgenta de bani peste noapte, puteti folosi bancomatele altor banci pentru a retrage bani, dar in aceasta situatie, e posibil sa fie nevoie sa platiti comisioane. Comisioanele difera in functie de la o banca la alta, astfel ca ING Bank nu a mentionat si vreunul general pentru orice fel de sume sunt scoase, astfel ca va veti lamuri in legatura cu asta dupa ce veti scoate efectiv banii din banca, si veti vedea cat vi s-a retras.

ING Bank spune ca totul va reveni la normal incepand cu ora 05:30, astfel ca ar trebui sa atunci sa puteti face orice faceati si pana acum, asta desigur doar daca nu vor exista probleme in proces.