DACIA Logan 3: Decizia MAJORA care va BUCURA Multi Clienti

DACIA Logan 3 are parte de o decizie majora care va bucura cu siguranta foarte multi clienti, iata ce vrea sa faca producatorul roman, si cat conteaza.

DACIA Logan 3 putere

DACIA Logan 3 urmeaza sa fie unul dintre principalele modele de masina pe care cei de la DACIA il vor lansa in cursul acestei toamne, si vorbim despre foarte multe schimbari asteptate de si mai multi clienti. Foarte multa a ramas totusi dezamagita din cauza faptului ca pentru DACIA Logan 3 nu s-a ales implementarea unei platforme electrice, adica masina sa poata fi folosita si cu propulsie exclusiv electrica, insa aceasta este cea mai buna veste posibila.

DACIA Logan 3 nu va fi lansata intr-o versiune 100% electrica, insa conform unor informatii venite de la presa din Franta, decizia celor de la DACIA trebuie privita ca una extrem de buna. Conform detaliilor furnizate de catre francezi, pentru DACIA Spring va fi folosita o platforma electrica a carei propulsie va fi asigurata de un motor de 45 de cai-putere, sustinut de o baterie de 26.8 kWh, deci nu va fi nici pe departe puternica, ceea ce pentru DACIA Logan 3 era imposibil de oferit.

DACIA Logan 3: Decizia MAJORA care va BUCURA Multi Clienti

DACIA Logan 3 este o masina mai mare care are motoare ce incep de la minim 75 de cai-putere, care oricum sunt foarte slabe, insa o versiune electrica ar fi avut chiar mai putin de atat. Chiar daca DACIA Spring isi va putea incarca 80% din baterie in 30 de minute, faptul ca are un motor atat de slab este un foarte mare dezavantaj pentru masina, iar in cazul DACIA Logan 3 asa ceva ar fi generat o experienta de condus foarte proasta pentru clienti.

DACIA Logan 3 va fi totusi lansata intr-o versiune hibrid, care va avea o combinatie de motor electric cu motor pe combustibil, insa deocamdata nu este foarte clar ce fel de platforma va fi folosita. Acest model al DACIA Logan 3 este unul pe care cei de la DACIA il au in vedere pentru lansare, insa nu s-a luat o decizie finala in ceea ce priveste modul in care totul va fi implementat, si asta desigur ca va intarzia intr-o buna masura lansarea masinii.

DACIA Logan 3 va fi lansata la inceputul anului 2021 in versiuni cu motoare pe benzina si motorina, insa versiunea hibrid ar putea ajunge abia 2, sau 3, ani mai tarziu, din pacate pentru noi.