Android: ATENTIONARE pentru Telefoane, ce a facut Google

Android are parte de o atentionare foarte importanta emisa pentru foarte multe telefoane mobile din intreaga lume, iata ce a facut compania Google.

Android interceptari

Android are parte de o atentionare extrem de importanta care vizeaza milioane de telefoane ce ruleaza acest sistem de oprare, si ar fi bine sa fii foarte atent la ceea ce se intampla. Mai exact, ce de la Google au luat decizia de a sterge din Android nu mai putin de 25 de aplicatii malitioase care au fost instalate de peste 2 milioane de ori in telefoanele din intreaga lume, iar desigur ca ele au fost gandite pentru a fura datele oamenilor, fara ca ei sa stie.

Android are milioane de aplicatii in Google Play Store, insa printre cele de incredere se “furiseaza” si unele malitioase, iar cand Google le descopera, le sterge imediat, si raporteaza asta. Pentru ca a raportat si de aceasta data ce a facut pentru telefoanele cu sistem de operare Android, cei de la Google ne trimit astfel si o atentionare cu privire la faptul ca ele ar trebui sterse deasemenea din dispozitivele utilizatorilor cat se poate de repede.

Android: ATENTIONARE pentru Telefoane, ce a facut Google

Android interceptari aplicatii

Android poate avea exploatate unele dintre API-uri de catre dezvoltatorii de rea credinta, iar in aceasta situatie ei furau datele de logare in Facebook pentru a fura si conturile utilizatorilor. Nu se stie cate persoane au fost efectiv afectate de catre aceasta situatie, insa din moment ce Google a luat decizia de a elimina acele aplicatii pentru Android din Google Play Store, e clar ca ele nu sunt de bun augur pentru oamenii care le foloseau zilnic.

Android are in mod regulat descoperite de catre Google aplicatii care incalca regulile privind datele pe care le acceseaza, si nu numai, iar cand ele sunt eliminate din magazin, e bine sa dispara si din telefoanele oamenilor. Puteti vedea in lista de mai sus care dintre aplicatiile pentru Android pe care Google le-a eliminat din magazinul sau ar trebui sa le eliminati si voi din telefoanele voastre cat se poate de repede pentru a fi in siguranta acum.

Android este cel mai folosit sistem de operare pentru telefoane mobile, iar probleme de acest gen apar destul de des, astfel ca e bine sa stiti cum ar trebui sa va protejati.