DACIA Duster: Decizia care a SURPRINS Foarte Multi Clienti

DACIA Duster este in centrul unei decizii foarte importante care a surprins si foarte multi clienti ai companiei romanesti, iata ce se intampla cu masinile.

DACIA Duster uitat

DACIA Duster este una dintre cele mai bine vandute modele de masini pe care DACIA le fabrica in momentul de fata, in anumite piete fiind chiar cel mai bine vandut model de SUV, si cea mai populara masina a producatorului. Foarte multa lume se astepta ca pentru DACIA Duster sa aiba loc un upgrade masiv din toate punctele de vedere, insa stim deja ca un model facelift este in lucru, si ca el nu va aduce schimbari substantiale pentru clientii europeni.

DACIA Duster este totusi afectat de o alta decizie surprinzatoare luata de catre cei de la DACIA si Renault, mai exact cea de a face o versiune a Lodgy care are 7 locuri. Practic, DACIA Duster nu mai este singurul SUV pe care DACIA si Renault il vor promova intens in urmatoarele luni, iar asta pentru ca si aceasta versiune noua a Lodgy va avea parte de atentie tuturor, impreuna desigur cu noul model Spring, care e un fel de mini-SUV, doar ca 100% electric.

DACIA Duster: Decizia care a SURPRINS Foarte Multi Clienti

DACIA Duster nu mai este singurul SUV din oferta celor de la DACIA, si nu va mai avea parte de la fel de multa tentie din partea companiei, sau a clientilor, iar asta a luat multa lume prin surprindere. Desi exista cu siguranta interes pentru SUV-uri cu 7 locuri, e greu de crezut ca acesta e mai mare decat cel pentru SUV-urile standard, iar ceea ce vedem pentru Lodgy e greu de crezut ca va ajunge foarte curand si pentru DACIA Duster.

DACIA Duster nu are implementata o platforma hibrid, asa cum se intampla la Lodgy, si nici schimbari foarte mari pentru caroserie, design interior, sau tehnologiile in baza carora va functiona. DACIA Duster este, practic, lasat in urma de catre cei de la DACIA pentru a incerca sa aduca pe piata modele complet noi de masini, ale caror succes va fi totusi sub un mare semn de intrebare, avand in vedere tipul de clienti pe care producatorul il cauta, si il are.

DACIA Duster va avea parte de un upgrade substantial undeva prin 2025, sau 2026, insa pana atunci ramanem doar cu ceea ce avem acum, desigur cu unele mici modificari.