Huawei MATE 40 Pro: Upgrade-ul MAJOR la care Nu ne Gandeam

Huawei MATE 40 Pro are parte de un upgrade majora la care mai nimeni nu se gandea, iata ce schimbare foarte importanta va ajunge in noul model de telefon.

Huawei MATE 40 Pro superincarcare

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa aiba parte de un upgrade major la care putina lume se gandea inainte ca primele zvonuri despre telefon sa apara, insa iata ca ne asteapta si niste surprize foarte bune de la companie. Vorbim despre faptul ca Huawei MATE 40 Pro ar putea avea un incarcator de 66W inclus de catre cei de la Huawei in cutia cu care va fi livrat, ceva ce in mod teoretic ar trebui sa permita incarcarea mult mai rapida a noului model de telefon.

Huawei MATE 40 Pro va avea o baterie de capacitate mai mare decat cea integrata in modelele lansate in anii anteriori pe piata, deci si un sistem de incarcare rapida ar fi mult mai util. Huawei MATE 40 Pro va avea un sistem de incarcare rapida care se numeste SuperCharge, acesta urmand a oferi incarcarea rapida la 66W conform unei certificari care a fost facuta pentru accesoriu de catre autoritatile chinezesti de la 3C, cu mult inaintea lansarii.

Huawei MATE 40 Pro: Upgrade-ul MAJOR la care Nu ne Gandeam

Huawei MATE 40 Pro sHuawei MATE 40 Pro superincarcare rapidauperincarcare rapida

Huawei MATE 40 Pro va avea parte deci de un upgrade de la sistemul SuperCharge de 40W oferit in actualele modele de telefoane, trecerea la 66W fiind ceva care mai mult ca sigur ar bucura foarte multa lume. Puteti vedea in imaginea de mai sus ca acest incarcator, care ar urma sa ajunga in Huawei MATE 40 Pro, va oferi incarcare la 11V/6A, adica 66W, deci lucrurile par sa fie destul de clare in ceea ce priveste imbunatatirile de care vor avea parte oamenii.

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa vina in aceasta toamna, iar pentru el va fi integrat si un nou chip Kirin 1000/1020, care va fi produs folosind un nou proces de fabricatie de 5nm. Acesta va si facilita incarcarea rapida la 66W pentru noul model de telefon, insa Huawei MATE 40 Pro va avea parte si de alte imbunatatiri importante care vor fi disponibile pentru clienti, totul in ideea de a face telefonul cat se poate de atractiv pentru toti utilizatorii.

Huawei MATE 40 Pro va fi prezentat in cadrul unei conferinte online, care ar putea avea loc in data de 1 octombrie, insa lansarea ar trebui sa fie programata undeva in a doua parte a lunii.